Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 12/2015

Joulukuu on ainutlaatuinen kuukausi etenkin meille suomalaisille, koska siihen kulminoituu niin paljon sukupolvelta toiselle siirtyneitä traditioita. Tänä vuonna yksi vanhimmista traditioistamme eli joulu tuottaa päänvaivaa monelle. Saturnus on vielä joulukuun ajan tiukasti Neptunuksen kuristusotteessa, ja siksi hyvin monet asiat ovat epäselviä. Todellisuudessa mikään ei pysty ravistelemaan universumin järjestystä, mutta miten saisi itsensä uskomaan siihen?

Teksti:
Anna.fi

Joulukuu on ainutlaatuinen kuukausi etenkin meille suomalaisille, koska siihen kulminoituu niin paljon sukupolvelta toiselle siirtyneitä traditioita. Tänä vuonna yksi vanhimmista traditioistamme eli joulu tuottaa päänvaivaa monelle. Saturnus on vielä joulukuun ajan tiukasti Neptunuksen kuristusotteessa, ja siksi hyvin monet asiat ovat epäselviä. Todellisuudessa mikään ei pysty ravistelemaan universumin järjestystä, mutta miten saisi itsensä uskomaan siihen?

Tunne siitä, että mistään ei tahdo saada otetta, on yleinen meille kaikille. Uusi ja ihmeellinen vuosi 2016 on pikkuhiljaa käynnistymässä, mutta mitään varmistuksia sen sujumisesta ei kuitenkaan voi saada. Vietä siinä sitten rauhallista ja levollista keskitalven juhlaa ikivanhojen perinteiden keskellä!

Koska tälle epävarmuudelle ei mahda mitään, niin emmeköhän voi sopia astrologian näkökulmasta niin, että nautimme joulusta täysin perinteistä poiketen, juuri sillä tavalla, kun se kunakin päivänä on mahdollista. Et voi tehdä muuta, kuin ottaa vastaan sen, minkä päivä eteesi kulloinkin heittää ja mihin energiasi sattuu riittämään. Kovin paljoa joulukuun astrotuulilla ei siis kannata yrittää saada aikaan, joten otetaan suosiolla nyt vähän rennommin!

Kuukausihoroskooppi

 

Oinas

Marsin tekemästä oppositiosta merkissäsi perääntyvään Uranukseen voi päätellä, että lentoa tulee riittämään joulukuun aikana helposti enemmän, kuin mitä rahkeesi kestävät. Joulupukin neuvo on, että rauhoitat tahtia ihan tietoisesti, etkä yritä tehdä ihan kaikkea, mitä päähäsi pälkähtää.

Rakkaus

Rakkauselämä ja ihmissuhteet yleiselläkin tasolla joutuvat joustamaan sinulle asettamistaan odotuksista. Kun ajatukset ja energia virtaavat niin nopeasti, kuin ne sinulla nyt viuhtovat, joudut keskittymään elämässäsi omiin juttuihisi.  Et pysty nyt ottamaan muita huomioon yhtä paljoa kuin aikaisemmin.

Härkä

Jo viime kuussa alkanut suurten mahdollisuuksien kausi vain tiukentaa tahtiaan joulukuussa, ja kätesi ovat niin täynnä tekemistä, että uupumusvaara on olemassa. Vaarasta huolimatta Astropukki neuvoo pitämään sinua vauhdin päällä, mutta ole samalla valmis luopumaan kokonaan joistankin vanhoista asioista.

Rakkaus

Tuollaisena kekseliäänä ja avoimin silmin omaa elämääsi rakentavana ihmisenä olet aivan varmasti kysyttyä tavaraa seurustelumielessä. Sinun on hyvä muistuttaa ehdokkaille, että aikasi tulee olemaan kortilla voimakkaista tunteistasi huolimatta. Rakkaus voi olla todella suurta, vaikka tarjoaisit sitä pieninäkin annoksina.

Kaksoset

Toivottavasti sait marraskuussa edes jonkinlaisen otteen usvassa kulkemiseen, sillä sumua tulee riittämään enemmän kuin omiksi tarpeiksi vielä koko joulukuun ajan. Astropukin ehdoton ohje lahjojen saamiseksi on, että rauhoitat tahtiasi ja annat tilaa joulutunnelmoinnille hiukan enemmän kuin aikaisempina jouluina.

Rakkaus

Venuksen saapuessa joulukuussa oppositiomerkkiisi, kasvaa rakkauselämän ja ihmissuhteiden merkitys huomattavasti. Olet kriittisempi sekä sinuun kohdistettuja että itsesi ilmaisemia tunteita kohtaan. Samalla tällainen asema herättää tavallista voimakkaampia kohtaamisia ja pakottaa tekemään tiukkojakin valintoja.

Rapu

Merkurius ja Pluto paukuttavat merkkiisi railakkaasta oppositiosta käsin, mikä tarkoittaa tavallista syvällisempää ja samalla täyttä totuutta vaativaa kommunikointia kaikissa asioissa. Sanallinen ilmaisusi muuttuu helposti aggressiivisuudeksi, mutta kun pidät sen aisoissa, niin joulupukki muistaa sinua ihanilla pehmeillä paketeilla.

Rakkaus

Venus vaeltaa kolmiomerkissäsi ja antaa sinulle paljon luonnollista viehätysvoimaa. Tämän ansiosta erilaisia houkutuksia osuu tiellesi vähän siellä sun täällä. Tällaisena aikana kannattaa vain pitää hauskaa sinun omimmalla tavallasi. Ilo ja ystävällisyys heijastuvat takaisin kaikista sinua aidosti kunnioittavista ihmisistä.

Leijona

Uranuksen ja Saturnuksen tekemä kultainen kolmio merkkiisi käynnistyy joulukuun aikana, ja siksi saatat olla kuin kissa pistoksissa elämäsi kanssa. Aikaa kuitenkin on ihan ruhtinaallisesti, joten minkäänlaiseen hosumiseen ei ole tarvetta. Hankkeesi tulevat onnistumaan loistavasti, jos vain osaat kunnioittaa riittävästi omaa näkemystäsi ratkaisuja tehdessäsi.

Rakkaus

Venuksen neliö on hyvä aspekti tukemaan itsenäisiä päätöksiä, sillä kenenkään miellyttäminen tai ylipäätään mielisteleminen ei nyt onnistu millään ilveellä. Kaikki, mitä pidät sydämessäsi rakkaana antaa kuitenkin monenlaisia vahvistuksia ihmissuhteisiisi ja muihin sinulle tärkeisiin asioihin.

Neitsyt

Vauhtisi tulee hiukan rauhoittumaan joulukuun aikana Marsin poistuttua merkistäsi, mutta ideoita pukkaa pintaan sitäkin tehokkaammin. On tärkeää löytää sopiva, stressaamaton rytmi tekemisellesi, jotta loistavat oivalluksesi pääsisivät toteutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kiireen tunne pudottaa onnistumismahdollisuuksia reippaanpuoleisesti. Älä siis hosu.

Rakkaus

Venuksen sekstiili yhdessä Neptunuksen opposition kanssa luo herkän tunnelman kumppanuuteen ja erityisesti alkaviin romansseihin. Tällainen aika ei kestä odotuksia, jotka sijoittuvat tulevaisuuteen, sillä Neptunus tekee niistä helposti liian suuria, ja pettymyksiltä on mahdotonta välttyä. Elä ja rakasta hetkessä, niin kaikki menee loistavasti.

Vaaka

Mars jatkaa turbonapin painamista, ja siksi sinun on syytä keskittyä ohjaamaan omaa elämääsi tavallista tarkemmin ja päättäväisemmin tasan itse oikeaksi kokemaasi suuntaan. Joulukuun ensimmäisellä puoliskolla Mars on tarkassa neliössä Plutoon, joten liikkeelle pukkaavaa superenergiaa on käytettävissä vaikka kuinka paljon. Hermosi kiristyvät, ellet pääse toteuttamaan itseäsi!

Rakkaus

Rakkauselämään tämä Marsin ja Pluton neliö tuo kiihkeyttä ja ehdottomuutta. Ellet koe tekemistäsi mielekkääksi, kostautuu se ihmissuhteissa väittelyinä ja aggressiivisena käyttäytymisenä. Tarvitset nyt valtavasti tilaa ja vapautta omien juttujesi toteuttamiselle töissä, kotona ja harrastuksissa. Vilkas tekeminen tarkoittaa sinulle myös parempaa fiilistä.

Skorpioni

Joulukuu on sinulle tarkkojen valintojen paikka, sillä Venus vaikuttaa merkissäsi erittäin hyvissä aspekteissa Neptunukseen ja Plutoon. Toteuta omaa arvomaailmaasi ja näkemyksiäsi täsmälleen sydämesi ohjauksen mukaisesti. Se tuo tullessaan loistavia tuloksia niin töissä kuin erityisesti vapaa-ajan harrastuksissa.

Rakkaus

Sydämiä satelee niskaasi roppakaupalla ja Amorkin ammuskelee nuoliaan tiuhaan tahtiin, sillä Venus vaikuttaa nyt merkissäsi. Vetovoimasi kasvaa aivan huippulukemiin ja sama tapahtuu omalle rakkauden kaipuullesi. Tämä on sinun aikaasi ihastua ja rakastua moniin asioihin ja ihmisiin ensi silmäyksellä. Jotta tästä käynnistyisi elämäsi ihanin vuosi, on sinun nyt joulukuussa uskallettava nauttia elämästäsi kaikilla elämäsi osa-alueilla vapaasti ja estottomasti.

Jousimies

Saturnuksen neliö Neptunukselle vaikuttaa vielä joulukuun ajan tuomalla eteesi odottamattomia häiriötekijöitä, jotka yrittävät varoittaa sinua valitsemistasi tarpeettomista velvoitteista. Vieläkään asiat eivät etene järkevällä tavalla, ja sinun on osattava tehdä luovia ratkaisuja suunnan muuttuessa koko ajan. Tammikuussa pääset jälleen tukevammalle maaperälle.

Rakkaus

Levottomuutesi ja varautuneisuutesi vaikuttavat ihmissuhteisiin väkisinkin häiritsevällä tavalla, eikä romantiikka pääse kukoistamaan kumppanisi odotusten mukaisesti. Uskalla ottaa etäisyyttä ja omaa tilaa niin paljon kuin mahdollista. Siten pystyt vastaamaan kosmoksen haasteeseen, joka haluaa sinun tekevän päätöksiäsi entistä enemmän omaan intuitioosi perustuen.

Kauris

Merkurius purjehtii merkkiisi ja tekee joulun alla tarkkaa yhtymää Plutolle. Siksi joulukuu on sinulle hurjan tehokasta aikaa omien ideoittesi ja suunnitelmiesi konkreettiselle käynnistämiselle. Olet verbaalisesti parhaassa mahdollisessa vireessä, ja saat ajamasi asiat etenemään telepaattisten kykyjesi ansiosta niin tehokkaasti, että tekisi mieli painaa jarrua välillä. Anna palaa vain.

Rakkaus

Olet nyt joulukuussa niin vahvasti oman palapelisi kimpussa, ettei aika tahdo millään riittää edes rakkaimpien ihmisten huomioimiseen. Sinut kyllä huomataan ja sinuun varmasti ihastutaan kaikkialla, missä pääset toteuttamaan itseäsi tehokkaasti. Sinulta nämä ihastumiset jäävät helposti huomaamatta ja aiheutat tahtomattasi pieniä pettymyksiä muille ihmisille.

Vesimies

Marsin kolmio ja Uranuksen sekstiili antavat sinulle joulukuussa hurjan määrän kekseliäisyyttä ja toimintatarmoa. Joulurauhasta ei liene tietoakaan ennen aattopäivää, jos silloinkaan. Aktiivisuutesi on puhtaasti positiivista laatua, ja nyt sinulla on mahdollisuus tehdä loistavaa pohjatyötä ensi vuoden varalle millä tahansa sinua kiinnostavalla alueella.

Rakkaus

Ihmissuhteiden ja rakkauselämän kannalta kohonnut aktiivisuutesi aiheuttaa väkisin pientä hämminkiä ja herättää helposti myös aiheettomia epäilyksiä. Älä anna tuollaisten pikkuseikkojen vaikuttaa tekemisen meininkiin. Tästä saattaa lähteä liikkeelle yksi tai joskus jopa useampia menestystarinoita, jotka kantavat vuosien päähän.

Kalat

Saturnuksen neliö vaikuttaa edelleen vauhtia ja tekemistä hidastavasti merkkiisi, mutta se on oikein ymmärrettynä pelkästään hyvä uutinen. Elämässäsi on paljon asioita, jotka etenevät tässä kuussa paremmin ilman sinun käpälöintiäsi. Menestys tulee rauhallisella ja keskittyneellä tekemisellä, mikä taas on mahdollista vain jättämällä joitain aiempia rutiineja pois.

Rakkaus

Venuksen kolmio antaa ihanaa potkua rakkauselämällesi ja ihmissuhteillesi koko joulukuun ajan, ja tätä energiaa voit vahvistaa tosi paljon tekemällä elämästäsi niin juhlallista kuin pystyt. Lisäksi kannattaa antaa tietoisesti huomiota, kannustusta ja rakkautta kaikille läheisille ihmisille. Kaikki tämä varastoituu voimapankkiisi ensi vuoden koitoksia varalle.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X