Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 6/2015

Teksti:
Anna.fi

Innovaatioiden, uudistusten ja suurien tunteiden täyttämä kesäkuu tarjoaa jokaiselle jotakin. Jupiterin ja Uranuksen välinen kolmio antaa aivan hurjasti potkua kokonaan uusien ideoiden toteuttamiselle tai olemassa olevien käytäntöjen perusteelliselle uudistamiselle. Kun vain joku laittaa homman käyntiin, niin kaikki muu tapahtuu sitten enemmän ihan itsestään. Tärkeintä on positiivinen ja ennakkoluuloton asenne sekä innostunut tekeminen.

Kuukausihoroskooppi 6/2015

Kesäkuun planeettakuviot haastavat rikkomaan vanhoja malleja ja paikoilleen luutuneita rakenteita silläkin uhalla, että kassavirta tai muu pysyvää turvallisuutta tuottava elementti kutistuu hetkellisesti lähes olemattomiin. Menestys syntyy nyt vapaalle ja riippumattomalle maaperälle, joka ei ole vanhojen lainalaisuuksien talutushihnassa. Uudistusten ottaessa paikkansa, joutuu jokainen mukaan heittäytyvä luopumaan monista tavaroista, asioista ja ihmisistä, mutta se hinta kannattaa maksaa uudesta elämästä.

Maailmantalouden jännitteet saattavat nekin hetkellisesti helpottaa, mutta samalla tämä uudistuminen kaivaa kuoppaa vanhalle talousjärjestelmälle. Myös Euroopan Unionin on pakko aloittaa vallan palauttaminen jäsenvaltioille, jos se aikoo pysyä pystyssä tässä vauhdilla uudistuvassa ajassa. Venuksen saapuminen Leijonan merkkiin Jupiterin kaveriksi merkitsee se ihanan romanttisen jäätelökesän alkamista meille kaikille.

Oinas

Jos toukokuu antoi viitteitä menestyksestä, niin kesäkuu on ainakin astrologisesti suorastaan ruhtinaallisen antelias kaikkea sinua aidosti kiinnostavaa tekemistä kohtaan. Kekseliäisyytesi yhdistyy sosiaaliseen taitavuuteen ja osaat yhdistellä ihmisiä ja asioita toisiinsa hämmästyttävän toimivalla tavalla. Nyt kannattaa uudistaa omaa elämää, työkuvioita tai liiketoimintaa radikaalilla otteella.

Rakkaus:

Venuksen saapuessa kesäkuussa kolmiomerkkiisi, alkaa myös rakkauselämä tai elämän ihanuudet jollain muulla tavalla löytämään kokonaan uusia väyliä sydämesi sopukoihin. Viehätysvoimasi kilahtaa aivan huippulukemiin ja saat sen pysymään korkealla pitämällä hauskaa ja uskaltamalla heittäytyä kaikkiin mahdollisiin seikkailuihin ja uusiin harrastuksiin.

Härkä

Saturnuksen perääntyessä oppositiomerkissäsi, saat luvan nautiskella kesän tunnelmista mahdollisimman rennoissa tunnelmissa. Asiasi ovat ehdottomasti oikeilla raiteilla ja elämäsi suuntautuu automaattisesti sellaisten muutosten ja uudistusten tielle, jotka varmistavat sinulle menestyksellisen elämän. Sinun tulisi nyt pysyä poissa onnesi tieltä ja vain nauttia elämäsi kesästä.

Rakkaus:

Jos mitenkään maltat ottaa hiukan leppoisamman asenteen  työhösi ja elämääsi, tulet Venuksen hallitsemana merkkinä löytämään rakkaimmat harrastukset, lomapaikat ja ehdottomasti parhaat ystäväsi ihan siitä viereltäsi. Nyt ei ole mahdollisuutta luoda romantiikkaa ketään miellyttämällä, vaan ainoastaan oman ilosi ja nautintosi kautta. Kun sinä nautit, niin hänkin nauttii.

Kaksoset

Energiaplaneetat Mars ja Aurinko tekevät yhtymää merkissäsi kesäkuun aikana ja siksi olet täynnä virtaa ja energiaa täysin loma-ajoista piittaamatta. Myös Merkurius siirtyy etenevään liikkeeseen merkissäsi ja voit suosiolla orientoitua sinulle tärkeiden asioiden järjestelyyn ja uudistusten toteuttamiseen niin työpaikalla kuin kotona ja ihmissuhteissa. Elämässäsi on nyt menestyksen maku.

Rakkaus:

Kesäkuun aikana tarvitset tavallista enemmän tilaa ja aikaa itsellesi vain siksi, että elämällä on nyt niin paljon annettavaa. Saadessasi tämän kaipaamasi tilan, alat säteillä puoleensa vetävää energiaa ja romantiikka suorastaan tunkeutuu elämääsi. Pidä siis huolta siitä, että pääset päivittäin tekemään omia asioitasi ja seuraamaan täysin omaa rytmiäsi. Se on nyt rakkauden hinta.

Rapu

Venuksen siirtyessä pois merkistäsi nyt kesäkuussa, palaat tahtoen tai tahtomattasi muokkaamaan elämästäsi paremmin itsellesi sopivaa kokonaisuutta. Näin suurten muutosvoimien jyllätessä on valtava houkutus pyrkiä hoitamaan asioita etukäteen, mutta se on tosiaan täysin hukkaan heitettyä aikaa. Elämä vapauttaa sinua ihan omalla tavallaan kaikesta sinulle haitallisesta ja antaa siis luvan vain nauttia kesästä.

Rakkaus:

Rakkautta ja romantiikkaa on vaikea saada mahtumaan siihen hektiseen tapahtumaketjuun, jossa jokainen Rapu nyt saksiaan kalisuttaa. Nyt on osattava olla mahdollisimman itsenäinen, riippumaton ja suorastaan narsistinen, sillä mihinkään muuhun ei tällaisessa planeettapainostuksessa ole eväitä. Uskalla siis olla ihan oma itsesi ja luota siihen, että rakkaus on paljon sinua viisaampi.

Leijona

Venus saapuu kesäkuussa merkkiisi Jupiterin seuraksi ja siitäkös se riemu sitten repeää oikein kunnolla. Toivottavasti, sillä eihän se mikään itsestäänselvyys ole. Koko loppuvuoden menestyksesi riippuu nyt siitä, kuinka hauskan ja lennokkaan kesän pystyt itsellesi rakentamaan. Unohda ainakin kesäkuun ajaksi kaikki työ, tekeminen ja urasi rakentaminen. Menestys syntyy vain ilosta ja nautinnosta.

Rakkaus:

Rakkaus on ihmeellinen ja ihanalla tavalla täysin mielen hallinnasta vapaa olotila, joka kutsuu sinua kesäkuun aikana löytämään mittaamattomia aarteita sinulle rakkaiden asioiden ja ihmisten seurasta. On todellakin aika luottaa omaan sydämeesi ja antaa sen osoittaa sinulle paikkasi kesäkuun jokaisena päivänä. Mitä hauskempaa sinulla nyt on sitä onnellisempaa elämää tulet viettämään koko loppuvuoden.

Neitsyt

Mars ja Aurinko neliömerkissäsi synnyttävät kovaa painetta löytää oikea motivaatio kaikelle tekemisellesi. Tällaisen jakson aikana on pystyttävä antamaan tilaa pelottavalta tuntuville muutoksille ja oltava valmis päästämään irti tähän asti turvallisuutta tuottaneista asioista. Kaikki elämäsi kannalta ratkaisevat muutokset toteutuvat heti, kun myönnät itsellesi ne olosuhteet ja ihmiset, joista haluat nyt vapautua.

Rakkaus:

Jos saisit itse päättää, niin tekisit tästä kesäkuusta itsellesi todellisen rakkauden ja romantiikan ilotulituksen, mutta kosmoksella on sinun varallesi toisenlainen suunnitelma. Siksi joudut odottamaan vielä yhden kuukauden ennen Joulupukin saapumista. Voit nauttia odotuksen tuottamasta jännityksestä ja levottomuudesta epäilyksiä tuntematta. Jostain ihmeen syystä vasta heinäkuu räjäyttää pankin.

Vaaka

Voimaa, valoa ja energiaa virtaa kesäkuun aikana suonissasi siihen malliin, etteivät tahdo sukat jalassa pysyä. Onneksi on kesä, eikä sukkia tarvita. Sinä et oikeastaan tarvitse juuri mitään, sillä kaikkea tuntuu nyt vain olevan saatavilla ilman sen suurempaa yrittämistä. Älä edes yritä nyt puntaroida erilaisten vaihtoehtojen välillä, sillä kaikki mistä nyt innostut tuo tullessaan menestystä.

Rakkaus:

Näin vauhdikkaan jakson aikana rakkaus ja romantiikka tunkeutuvat jaolle sellaisella voimalla, ettei sitä kannata vastustella. Ota vastaan kaikki se ihanuus ja ihailu, jota kesäkuun aikana saat osaksesi. Tällä kertaa sitä ei tarvitse ansaita millään ihmeellisellä keinolla, etkä toisaalta voi edes suunnata omaa rakkauden voimaasi tiettyyn kohteeseen. Varaudu siis jännittäviin yllätyksiin lavoilla ja terasseilla.

Skorpioni

Saturnuksen perääntyessä merkissäsi, joudut tahtoen tai tahtomattasi palaamaan hetken matkaa takaisin omia jälkiäsi ja katsomaan, mikä menoasi nyt eniten jarruttaa. Joskus jarruja on enemmän joskus vähemmän, mutta aina tämä on suuri mahdollisuus varmistaa asioiden kitkaton sujuminen sitten tulevaisuudessa. Huomaat kyllä mikä nyt eniten rassaa mieltäsi ja juuri tuo ongelma on nyt poistettavissa.

Rakkaus:

Romantiikalle on tavallisen vaikeata löytää sijaa sydämesi majatalossa, eikä onneksi tarvitse, sillä nyt kesäkuun aikana rakkaus löytyy jostain romantiikan ulkopuolelta. Sitä ei kannata lähteä etsimään tai kaivelemaan esille juhannustaikoja tekemällä. Intohimo ja sinulle niin tärkeä sydämen polte paljastuu aivan itsestään ja usein arkisten asioiden keskellä. Et voi löytää sitä, sillä se löytää sinut.

Jousimies

Saturnus perääntyy merkkisi rajojen ulkopuolelle kesäkuun puolivälissä ja ehkä jo kovassakin vastatuulessa olleet suunnitelmat saattavat nytkähtää jälleen positiivisella tavalla liikkeelle. Tästä eteenpäin koko kesä tulee olemaan loistavaa rakennusaikaa mille tahansa suuremmille ja pitkälle aikavälille ajoittuville projekteille, mutta toimivin jakso käynnistyy vasta loppukesästä, joten saat pitää lomasi ihan rauhassa.

Rakkaus:

Elämääsi on tulossa parin seuraavan vuoden sisällä kokonaan uudenlainen järjestys ja tällä hetkellä Venus ja Jupiter antavat hurjaa potkua kaikille sydäntäsi lähellä oleville asioille. Kesäkuussa kannattaa oikein keskittyä tekemään jotain hauskaa ja innostavaa mielellään joka päivä. Ihastumiset ja rakastumiset ovat osa alkamassa olevaa menestystarinaasi ja siksi voit heittää kaikki ennakkoluulosi kaivon pohjalle.

Kauris

Jupiterin aspekti karttasi Plutolle lupailee tavallista suurempaa menestystarinaa joko yritysrintamalla tai työelämässä alkavaksi kesäkuun aikana, jos uskallat ottaa ison henkisen riskin ja heittäytyä täysillä mukaan elämäsi muuttavaan projektiin. Ahdistava olotila ei pyri kieltämään liikkeelle lähtöä, vaikka moni sen sellaiseksi tulkitsee. Päinvastoin sen tarkoitus on ampua sinut liikkeelle.

Rakkaus:

Venuksen siirtyessä pois oppositiomerkistäsi, vapautuu tunnelma rakkauselämässäsi huomattavasti ja viime kuun kriittisyys on huuhtoutunut silmänkantamattomiin. Nyt onkin loistava aika rakentaa ihmissuhdetta uuteen kuosiin ja miettiä millä tavalla haluaisit voisit osoittaa kumppanillesi arvostusta, kunnioitusta ja rakkautta juuri siinä määrin kun sinusta tuntuu aiheelliselta.

Vesimies

Merkurius, Mars ja Aurinko antavat hurjaa potkua kaikille suunnitelmillesi tehdessään kolmiota merkkiisi kesäkuun aikana. Ei ollenkaan hassumpi kuvio myöskään lomailun kannalta, mutta äärimmäisen tehokas käyntiin laittamisen ja edelleen kehittämisen näkökulmasta tutkittuna. Hyvällä fiiliksellä tehtynä saat aloituksillesi menestyksellisen lopputuloksen jo kesäkuun loppuun mennessä.

Rakkaus:

Venuksen ja Jupiterin oppositio tekee sinusta tavallista kriittisemmän kumppanin koko kesäkuun ajaksi. Astrologisen rytmisi mukaisesti kiinnität nyt huomiosi kaikkiin tyytymättömyyttä herättäviin tekijöihin, etkä siksi pysty näkemään toisen ihmisen parhaita puolia. Muista kuitenkin, että tyytymättömyys johtuu omista aikaisemmista valinnoistasi ja voit tehdä tästä kuusta rakkauden aikaa vain omilla valinnoillasi.

Kalat

Saturnuksen perääntyessä kolmiomerkissäsi saat kesäkuun aikana hienon mahdollisuuden tarkistaa kaikki alkuvuoden aikana tekemäsi sitoumukset ja sopimukset. Kun huomaat jotain muutettavaa tai korjattavaa, kannattaa toimeen ryhtyä välittömästi. Et usko ennen kuin näet, kuinka vaivattomasti saat tilanteen kuin tilanteen korjattua ja käännettyä positiiviselle raiteelle.

Rakkaus:

Rakkauselämässä on seesteinen ja odottava tunnelma, joka aiheuttaa sen ettei mikään tahdo tuntua oikein miltään, vaikka asiat olisivat oikein hyvällä mallilla. Parhaassa tapauksessa olet jonkun todella tärkeän ratkaisun äärellä, jonka tiedät ratkaisevasti vaikuttavan ihmissuhteisiisi pitkälle tulevaisuuteen. Tyhjyyden tunne jatkuu, kunnes rohkaiset mielesi ja otat sen ratkaisevan askeleen.

Lue lisää:

Onnellisuushoroskooppi – Lue, mikä tekee onnelliseksi ja miten onni ilmenee

Laihdutushoroskooppi – Millainen dieetti sopii tähtimerkillesi?

Lue, millainen kommunikaatiotyyli miehelläsi on horoskooppimerkistä johtuen

X