Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 41/2015

Teksti:
Anna.fi

Tällä viikolla Aurinko tulee neliöön Pluton kanssa ja etenkin alkuviikko on äärimmäisen energistä ja tehokasta aikaa. Suunnan on kuitenkin oltava tarkasti tiedossa, sillä näin hurja lataus ei suostu kulkemaan väärää latua millin vertaa.

Oinas

Viikkohoroskooppi, Oinas

5.10.2015

Luota tunteisiisi kun huomaat että joku asia saa sinut tärisemään vihasta. Vapauta itsesi tilanteeseen liittyvistä turhista velvollisuuksista ja katso vain yhtä asiaa: Mitä sinä haluat? Voit päästää irti vihasta heti kun tiedät päättäväsi itse omasta elämästäsi. Kuinka hyvältä se voikaan tuntua.

6.10.2015

Näiden päivien yllättävien ja negatiivisilta tuntuvien käänteiden edessä pystyt korjaamaan monia epäkohtia jos uskallat tehdä tarpeelliseksi kokemasi ratkaisut itsenäisesti kenenkään mielipidettä kysymättä. Joudut luottamaan puhtaaseen vaistoon, sillä muuta johtolankaa ei ole olemassa.

7.10.2015

Älä yritä tänään viedä eteenpäin muuta kuin sinua aidosti kiinnostavia asioita, sillä kaikki muu on yllättävän raskasta ja hidassoutuista. Uskalla sitoutua siihen, mikä sinua vetää juuri nyt puoleensa ja jätä tekemäsi suunnitelmat hetkeksi omaan rauhaansa, ne kyllä ehtii hoitaa vähän myöhemminkin.

8.10.2015

Ihmissuhteisiin liittyvä yllättävä takaisku tai pettymys kuuluu tähän päivään. Todellisuudessa taidat pettyä vain omiin odotuksiisi, et ihmiseen, sillä hän on koko ajan ollut ja on edelleen oma itsensä. Siihen ei ole lupa pettyä.

9.10.2015

Jos sinulla on mielessäsi joku rakkauselämääsi liittyvä suunnitelma, niin sitä kannattaa lähteä toteuttamaan välittömästi ja pelkoa tuntematta. Tässä ajassa on seikkailun makua ja liikkeelle lähtö on vain sinusta kiinni. Muista että kaikki on mahdollista, kun sitä vain lähtee tosissaan toteuttamaan.

10.10.2015

Reagoit tänään tavallista voimakkaammin sinua kohtaan esitettyyn arvosteluun. Nyt kannattaisi kuitenkin kuunnella eikä loukkaantua. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudestasi, johon ei varmasti ole mitään syytä. Viisas kun olet.

11.10.2015

Tunne-energiasi suorastaan käskee sinua tekemään joitakin asemaasi tai tehtävääsi liittyviä muutoksia, jotka otetaan lopulta hyvin vastaan. Älä siis epäröi esittää omia näkemyksiäsi, sillä vain niiden ansiosta muutkin tietävät missä on sinun oma paikkasi.

Härkä

Viikkohoroskooppi, Härkä

5.10.2015

Vastakkaiset energialataukset räiskähtelevät ympärilläsi ja vaativat sinua ottamaan kantaa asioihin. Annat osallisten kuulla kunniansa, sillä et jaksa kuunnella turhaa väittelyä. Tämä onkin sinun tehtäväsi tämän päivän väännöissä. Palauttaa osapuolet todelliseen elämään.

6.10.2015

Vaikka monet asiat menevät aivan eri tavalla kuin osasit odottaa niin ole silti valmis nopeisiin päätöksiin ja muutoksiin. Hallitset hyvin tilannetta tietämättä mistään mitään. Osaat jotenkin lukea toisten eleitä ja ajatuksia, eikä päätösten tekeminen ole mikään ongelma.

7.10.2015

Ajatus ei luista tänään kirkkaimmillaan, ennen kuin olet hoitanut kuntoon jonkun kovasti mieltäsi painavan asian. Sen jälkeen kaikki sujuu helpommin. Ole valmis luopumaan jostakin rutiinin omaisesta tekemisestä, jotta voit paremmin keskittyä kohtaamasi mahdollisuuden hyödyntämiseen.

8.10.2015

Parhaimmillaan tämä päivä on tarjoamassa sinulle ihania hetkiä ystävien tai rakkaimpasi seurassa, mutta sinun tulee voida itse päättää mitä haluat ja kenen kanssa. Velvollisuudentunto ei toimi rakkaudessa.

9.10.2015

Pääset näinä päivinä ihmeellisellä tavalla nauttimaan parisuhteen tai jonkun muun keskinäisen kemian parhaista puolista, samalla kun eräillä ystävistäsi on melkoisia ongelmia oman rakkauselämänsä kanssa. Uskalla nauttia oman energiasi toimivuudesta vaikka rakastetullasi olisikin kehno jakso menossa.

10.10.2015

Joku sinulle tärkeä suunnitelma ei tunnu etenevän lainkaan oikeaan suuntaan vaikka kuinka selittäisit. Lopeta siis selittely ja sano sama suomeksi niin johan alkaa tapahtua. Totuus toimii aina.

11.10.2015

Pakottamalla et saa tänään mitään aikaan, joten ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se vain rauhaan toistaiseksi. Tällaisena päivänä voi saada aikaan paljon vahinkoa, ellei ymmärrä löysätä ajoissa. Myöhemmin saat asiat jälleen helposti oikeille raiteille.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi, Kaksoset

5.10.2015

Päivän raskaissa energioissa sinua pyydetään sovittelijaksi ehkä useampaankin kiistaan. Suosittelen pitäytymistä mahdollisimman kaukana muiden välisistä erimielisyyksistä, sillä tämän päivän kiistoissa on aivan uskomattomalta tuntuva lataus, jota ulkopuoliset eivät pysty selvittämään.

6.10.2015

Monenlainen vesiliirto tai sivukiito saattaa nyt kohdata elämääsi. Koeta päästää irti ohjauspyörästä, sillä mahdolliset ongelmat eivät ole sinusta kiinni. Elämä se vain sijoittelee palapelin palasia oikeisiin kohtiin sinua etukäteen varoittamatta. Varo puuttumasta elämän leikkiin. Katsele sitä sivusta.

7.10.2015

Nyt on hyvä hetki väsätä kuntoon joku vireillä ollut suunnitelma tai sopimus. Ajatuksesi virtaavat tänään kirkkaina ja selkeinä, etkä tee helposti virheitä, vaikka pöydässä on samaan aikaan monta viritystä valmiina lähtöön. Anna siis kumin palaa ja tee rohkeita päätöksiä.

8.10.2015

Läheinen ihmissuhde saattaa olla tänään kovalla koetuksella, mikäli siinä on sellaisia piirteitä, joita et pysty hyväksymään. Syytät kumppaniasi ehkä täysin aiheettomasti siitä että hän on sitä mitä on. Sellaiseen sinä joskus rakastuit.

9.10.2015

Jos tänään tökkii ihmissuhteissa, niin kannattaa katsoa mitä juttuja oikein olet raahaamassa mukanasi. Oletko valmis luopumaan sellaisista rakkauselämääsi liittyvistä sidonnaisuuksista, jotka juuri nyt tuntuvat erityisen tympeiltä. Kiinteääkin parisuhdetta täytyy ajoittain perata ja kitkeä rikkaruohoista.

10.10.2015

Saat yllättävää ja omaa päämäärääsi tukevaa palautetta hyvin suorittamastasi tehtävästä. Tilanne kannattaa käyttää välittömästi ja häikäilemättä hyväksi, sillä muuten kullan ja kunnian nappaa joku muu eikä hän kutsu sinua juhliinsa.

11.10.2015

Sinulla on tänään selvä tuntuma siihen mitä olet tekemässä ja tuohon tunteeseen on syytä luottaa. Monikin asia tulee nyt järjestymään yllättävällä tavalla sinun eduksesi. Sinun on kuitenkin uskallettava ottaa ensimmäinen askel..

Rapu

Viikkohoroskooppi, Rapu

5.10.2015

Tänään tiedät ja tunnet hyvin voimakkaasti sellaiset asiat ja ihmiset, jotka rajoittavat tarpeettomasti elämääsi. Nopeasti nousevat vihantunteet ovat varmoja merkkejä siitä, että olet päästänyt jonkun määräämään liikaa sinun elämästäsi. Toimi nyt tietoisesti omilla ehdoillasi, äläkä haaskaa energiaasi riitelyyn.

6.10.2015

Tilanteet karkailevat käsistä kaikkialla ympärilläsi, mutta sinulla ei pitäisi olla mitään hätää. Ota siis rauhallisesti ja anna vaistojen ohjata askeleitasi hetki hetkeltä. Osaat vetää oikeat johtopäätökset kohtaamistasi häiriöistä ja toimia luontevasti kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla.

7.10.2015

Aina ei ajatus kulje niin kuin odottaisit, ja tänään on yksi näistä hiukan takkuisemmista päivistä. Ota siis suosiolla hiukan rauhallisemmin. Älä suotta yritä saada tehtyä kaikkea, mitä tälle päivälle suunnittelit. Tee vain se mikä vaivattomasti toteutuu ja jätä muu odottamaan vuoroaan.

8.10.2015

Luota tänään omiin vaistoihisi ja anna elämän kuljettaa sinua tärkeäksi tai läheiseksi kokemaasi paikkaan. Rakkaus elää siellä missä voit hyvin ja sinne päästäksesi et voi taata kaikille muille hyvää oloa tai oikeaa ratkaisua.

9.10.2015

Vaikka monet muut haluavat tehdä tästä päivästä hiukan nihkeän itsensä lisäksi myös sinulle, niin siihen leikkiin ei tarvitse mennä mukaan. Nauti sinä elämästäsi ja sen hienoista vivahteista tai tavallista voimakkaammasta intensiteetistä kaikessa rauhassa.

10.10.2015

Kalikka saattaa kolahtaa aika ilkeästi omaan nilkkaan. Tämän päivän kuluessa joudut vastaamaan aikaisemmin antamistasi aiheettomista lupauksista. Kestä kirvely kuin mies vaikka olisitkin nainen. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka syö sanansa. Kaikkihan sitä tekevät, miksi olisit poikkeus?

11.10.2015

Ellet tahdo saada tänään otetta suunnittelemiisi asioihin, niin koeta muuttaa niihin liittämääsi aikataulua. Kysymys on ehkä vain muutamasta minuutista tai pahimmassa tapauksessa muutamasta vuodesta. Lopeta liika yrittäminen niin alkaa heti helpottaa.

Leijona

Viikkohoroskooppi, Leijona

5.10.2015

Synkät pilvet varjostavat monen läheisesi elämää ja sinulle tarjotaan roskaämpärin virkaa. Älä ota vastaan turhia syytöksiä tai vuodatuksia, vaan kerro vaivoistaan valittaville ihmisille, miltä heidän itsesäälinsä kuulostaa. Tällainen palaute on nyt parasta mahdollista terapiaa.

6.10.2015

Joskus osuu kohdalle näitä noiduttuja päiviä, jolloin juuri mikään ei tunnu menevän niin kuin pitäisi. Tyydy katselemaan sivusta. Muuta et voi, eikä takuulla tarvitsekaan voida. Aika pian ilmenee, että sinulla ei ole mitään tekemistä ongelmien kanssa ja voit rauhassa poistua näyttämöltä.

7.10.2015

Sanoissasi on tänään harvinaista voimaa ja voit ihmeeksesi huomata, kuinka saat tahtosi läpi vain suusi avaamalla. kannattaa siis höpötellä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, sen mukaan mikä milloinkin kiinnostaa. Kaikki muu sujuukin sitten omalla painollaan.

8.10.2015

Älä anna hetkellisen inspiraation puutteen vaivata itseäsi. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja koeta olla pakottamatta itseäsi mihinkään. Nauti pelkästä olemisesta, sillä se on todellisen luovuuden elinehto.

9.10.2015

Sinulla on mahdollisuus saattaa tänään järjestykseen joku sinua parisuhteessasi vaivannut asia. Älä epäröi nostaa kissaa pöydälle ainakaan, jos tiedät mikä sinua juuri nyt eniten rassaa. Elämä tulee yllättämään sinut toimivuudellaan, jos luotat sen tuottamiin tuntemuksiin ja toimit niiden mukaan.

10.10.2015

Tuotat toisille hyvää mieltä positiivisilla kommenteillasi. Tänään kannattaa esittää vilpittömät kiitokset kaikille, jotka vain suinkin saat mieleesi sekä varmuuden vuoksi vielä muutamalle täysin tuntemattomalle tyypille. Kiitos palaa aina esittäjälleen korkoa kasvaneena.

11.10.2015

Sinulla on tänään loistava kyky asetella elämäsi suuntaviivoja parempaan järjestykseen. Älä epäröi tehdä pieniä tai miksei suurempiakin muutoksia päivän rutiineihin. Se on luovuutta, joka pitää pallomme pyörimässä.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi, Neitsyt

5.10.2015

Kulje tänään omaa polkuasi laput silmillä ja varo sekaantumasta muiden keskinäisiin kiistoihin. Voitavaa osapuolta ei nyt ole olemassa. Sinulla ei ole tämän päivän tapahtumiin henkilökohtaista osuutta ja siksi pitäytyminen ulkopuolisen tarkkailijan roolissa on ainoa oikea vaihtoehto.

6.10.2015

Varaudu täysin yllättäviin ja tyhjästä ilmaantuviin muutoksiin tai ongelmiin sinulle tärkeiden asioiden hoitamisessa. Niillä on nyt selvä tarkoitus ohjata elämääsi pois sellaisilta alueilta, joista on sinulle joko nyt tai tulevaisuudessa paljon enemmän harmia kuin hyötyä.

7.10.2015

Olet tänään hyvin ratkaisukeskeisellä tuulella ja pystyt tekemään oikeita ratkaisuja aikaisemmin mahdottomalta vaikuttaneessa asiassa. Luota sisäiseen tietoosi ja tee ne päätökset, jotka juuri nyt tuntuvat oikeilta.

8.10.2015

Tunteet ja rakkauselämä ovat tänään voimakkaasti esillä. Mieti tarkkaan mitä todella haluat tältä elämältä sillä sen sinä tulet saamaan jo tänään. Rakkaus ei tunne huomista eikä eilistä, se vaan on tai ei ole sinun valintasi mukaan.

9.10.2015

Venus on merkissäsi ja muistuttaa tänään ahdistavalla tavalla asioista ja ihmisistä, jotka koet velvoitteina enemmän kuin todellisina ystävinä. Kuuntele tarkoin itseäsi ja mieti mitä todellisuudessa haluat tehdä juuri nyt. Ahdistus helpottaa huomattavasti, jos pystyt asettamaan itsesi muiden edelle.

10.10.2015

Älä ihmettele ellet saa tänään kunnolla otetta muiden innostukseen, sillä ajatusmaailmasi kulkee nyt omia outoja polkujaan ja kuulosi on lievästi sanoen valikoiva. Kyllä se sitten aikanaan välähtää sinullekin.

11.10.2015

Varo tänään liian tiukkoja aikatauluja tai suunnitelmia, sillä tunteet vievät voiton järjestä ja vain hyvällä fiiliksellä tulee hyviä tuloksia. Vedä reippaasti rasti tauluun peruutuksen merkiksi heti kun tunnet, että ajatus alkaa katkeilla.

Vaaka

Viikkohoroskooppi, Vaaka

5.10.2015

Koet todella voimakasta ahdistusta asioihin jotka estävät sinua toteuttamasta luovuuttasi. Ole valmis tekemään suuria, tähän hetkeen liittyviä päätöksiä elämässäsi. Mahdollinen aggressiivisuus on selvä merkki siitä, että elämässäsi on joku tai joitakin siihen kuulumattomia rajoitteita.

6.10.2015

Älä ihmettele elleivät asiat näinä päivinä suju niin kuin olit suunnitellut, sillä kosminen muutospaine ilmenee nyt arvaamattomina muutoksina kaikkialla ympärilläsi. Sinulla ei loppujen lopuksi ole osaa eikä arpaa tapahtumien kulkuun, vaikka se kuinka siltä näyttäisi.

7.10.2015

Anna jutun luistaa ja hakeudu tietoisesti puheisiin kokonaan uusien ihmisten kanssa. Olet tänään oppivaisella tuulella ja olet loistava kuuntelija, jonka kanssa on helppo vaihtaa ajatuksia. Saatat löytää nykyisten suunnitelmiesi kannalta merkittäviä yhteyksiä, joten ole tarkkana.

8.10.2015

Ihmissuhteesi mietityttää sinua tavallista enemmän. Tänään ei kuitenkaan kannata uhrata asialle liikaa energiaa, sillä asiat etenevät omalla vauhdillaan sinulta lupaa kyselemättä. Sinun on tyytyminen vain katsomaan missä mennään.

9.10.2015

Vaikka yleisesti tuntuukin olevan ihmissuhteissa kriittinen jakso, niin sinulla pitäisi kuitenkin olla ihan hyvä meno päällä näinä päivinä. Pääset ehkä jollakin tavalla hyötymään muiden kinastelusta, mutta se kannattaa pitää ihan omana tietonasi.

10.10.2015

Juttu luistaa kuin rasvattuna ainakin osan päivää. Mieti mitä asioita sinulla on selvitettävänä, sillä olet hetken aikaa kommunikaation mestari, joka osaa puhua oikealla tavalla oikeille ihmisille.

11.10.2015

Osaat tänään käsitellä elämäsi auktoriteetteja oikealla tavalla ja saat omat suunnitelmasi etenemään yllättävässä myötätuulessa. Tänään kannattaa tuoda esille omia suunnitelmia ja mielipiteitä.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi, Skorpioni

5.10.2015

Ilmassa on voimakas painostava tunnelma, jonka perusteella sinunkin kannattaa miettiä kenen veneessä haluat purjehtia tästä eteenpäin. Seuraa lähelläsi olevien ihmisten mielialoja ja anna hälytyskellojen soida aina kun joku suhtautuu sinuun vihamielisesti.

6.10.2015

Ole tarkkana yllättävien käänteiden varalta, sillä juuri sinulla on näinä päivinä mahdollisuus kääntää yllätykset eduksesi, jos luotat intuitioosi. Tunnet sisimmässäsi selvästi miten missäkin tilanteessa tulee toimia. Joudut kuitenkin keräämään kaiken rohkeutesi ennen kuin homma lopulta on hanskassa.

7.10.2015

Ymmärrät ihmisten ajatuksia telepaattisella tasolla ja osaat tehdä omia viisaita päätelmiä ja jopa hyvin ratkaisevia konkreettisia ratkaisuja tämän jakson aikana kohtaamissasi uusissa tilanteissa. Luota omiin tuntemuksiisi ja ole tietoisesti valmis tekemään itsekkäitä päätöksiä.

8.10.2015

Kohdatessasi tänään sinulle arvokkaita ja rakkaita ihmisiä niin osoita heille sopivaksi katsomallasi tavalla omat tunteesi. Tulet saamaan vastalahjasi elämän loppumattomasta aarreaitasta yllättävän nopeasti.

9.10.2015

Joku haluaa ehkä purkaa sinuun omaa tyytymättömyyttään, mutta tänään sitä ei kannata jäädä kuuntelemaan. Venus on sinun kannaltasi hyvissä asemissa ja vain kateelliset kaatavat pahaa oloaan sinun niskaasi. Nauti sinä elämästäsi ja tästä päivästä tietoisen itsekkäästi, se on paras suoja yrmyjä vastaan.

10.10.2015

Kuulossasi saattaa olla toivomisen varaa tai sitten jonkun toisen tärkeänä pitämä asia pääsee vain muuten unohtumaan. Siitä tulee sanomista, mutta ellei asia ole sinulle tärkeä, niin mitäpä tuosta.

11.10.2015

Älä tee tänään mitään väkisin, sillä parhaat asiat tapahtuvat joko itsestään tai sitten niitä ei tapahdu lainkaan. Anna virran kuljettaa ja suostu vain katselemaan mitä ympärilläsi tapahtuu. Tulet tekemään yllättäviä löytöjä.

Jousimies

Viikkohoroskooppi, Jousimies

5.10.2015

Luota asioihin, jotka tänään kulkevat suotuisilla raiteilla. Älä odota muiden kommentteja vaan tee omat ratkaisusi täysin itsenäisesti. Omassa elämässään henkiseen ahdinkoon ajautuneet ihmiset hyökkäävät jollain tavalla kimppuusi ja yrittävät saada sinut epäröimään omia valintojasi.

6.10.2015

Monet asiat ja suunnitelmat tuntuvat ehkä karkaavan käsistäsi näinä päivinä. Luota ajan viisauteen ja päästä suosiolla irti ainakin hetkeksi. Järkeilemällä mistään ei saa minkäänlaista otetta, vaan asiat kiemurtelevat yhä pahempaan solmuun. Rauhoita tilanne ja malta odottaa asioiden selviämistä.

7.10.2015

Sinulla on mestarillinen kyky saada ajatuksesi toteutumaan materiaalisella tasolla ja siksi tänään kannattaa tehdä totta ainakin yhdestä haaveestasi. Sekin tosin edellyttää rohkeutta tehdä asiat tänään täysin omalla tavallasi ja tietoisesti vaistoihisi luottaen.

8.10.2015

Ellei rakkauselämäsi ole kaikilta osin kunnossa niin tänään osoitat sen kumppanillesi jonkun äkkipikaisen reaktion muodossa. Varo kuitenkin tuomitsemasta toista liian hätäisesti, sillä hänkään ei halua satuttaa sinua.

9.10.2015

Sinun varaasi on asetettu tai olet itse asettanut ihmissuhteissa joitakin liian suuria odotuksia, jotka sinun tulee lähipäivinä palauttaa maanpinnalle selkeästi ja ehdottomasti. Et voi sietää liian materiaalista tai pinnallista suhtautumista itseltäsi sen paremmin kuin muiltakaan. Vain aito tunne läpäisee seulasi.

10.10.2015

Osaat asetella sanasi ja ilmeesi näppärästi muiden ajatuksiin sopiviksi ja saat tänään yhden tai useampia ongelmatilanteita onnelliseen päätökseen. Voit käyttää puhelahjaasi hyväksi myös monessa muussa yhteydessä. Ellet keksi mitään niin ole sitten rauhassa onnellinen.

11.10.2015

Elämä on tänään omissa käsissäsi ja tunteesi kertovat sinulle oikeat ratkaisut asiassa kuin asiassa. Älä järkeile liikaa tai menetät hyvät, tähän päivään liittyvät mahdollisuutesi Kankkulan kaivoon.

Kauris

Viikkohoroskooppi, Kauris

5.10.2015

Elämä ohjaa sinua tänään voimakkaalla ja ankaralla kädellä pyrkiessään näyttämään mitkä asiat eivät enää kuulu sinun elämääsi. Luota äkillisten ja joskus jopa dramaattisten tunteittesi viestiin ja tiedosta mitkä asiat tai ihmiset eivät enää kuulu sinun elämääsi.

6.10.2015

Vaikka monilla asioilla on taipumus mennä nyt sekaisin, niin sinulla ei ole syytä huoleen. Osaat vetää oikeat johtopäätökset ja toimia viisaasti aivan mahdottomilta vaikuttavissa tilanteissa. Sinun on vain luotettava outoihin päähänpistoihisi ja toimittava omalla tavallasi.

7.10.2015

Varo hiukan tälle päivälle tyypillistä herkkää innostumistasi sinulle esitettyihin ideoihin. Tulet helposti luvanneeksi enemmän kuin mihin pystyt. Ajatuksen tasolla sinulla on valtavasti potentiaalia, mutta käytännössä sinun on pakko luopua jostakin antamastasi lupauksesta, jotta päivä pysyy puikoissa.

8.10.2015

Suo itsellesi ja läheisillesi joku ihana hetki tai nautinto tämän päivän kuluessa. Tämän päivän ilosta ja keskinäisestä yhteydestä rakentuu mielekkyys tälle hetkelle ja tulevaisuudelle.

9.10.2015

Tänään ei kannata lähteä myötäilemään muiden valituksia rakkauselämän vaikeuksista. Sinulle tämä on ihan hyvää aikaa nauttia elämästä ja erotiikasta kaikilla mieleesi tulevilla mausteilla. Sinusta kiinnostuvat nyt sellaiset tyypit, joilla on pallo hukassa omissa ihmissuhteissaan. Ole hiukan varovainen.

10.10.2015

Onko kieli solmussa vai miksi et tahdo saada sanottavaasi oikealla tavalla perille? Jätä hankalammat selvitykset suosiolla huomiseen, sillä tänään onnistuu vain totuuden puhuminen ja se ei koskaan ole hankalaa.

11.10.2015

Älä suotta ihmettele elleivät palikat tunnu loksahtelevan ihan paikoilleen. Olet silloin itse hiukan väärässä rytmissä ja siksi myös väärässä paikassa. Koeta rentoutua ja vältä kaikkea väkisin tekemistä. Oikeaan aikaan tehtynä kaikki tekeminen tuntuu hyvältä vaikka vähän vastustaisikin.

Vesimies

Viikkohoroskooppi, Vesimies

5.10.2015

Vaikka ihmiset ympärilläsi ovatkin hermostuneita niin älä anna sen estää sinua toteuttamasta omia suunnitelmiasi, sillä ne kyllä onnistuvat paljon paremmin kuin millä jotkut sinua nyt saattavat sinua uhkailla. Moni haluaa sinut omien juttujensa takuumieheksi/naiseksi, mutta nyt on parempi kieltäytyä kunniasta.

6.10.2015

Asioiden mutkistuessa yllättävästi tunnet voimakasta tarvetta puuttua havaitsemiisi epäkohtiin. Jos uskallus riittää, niin korjaat komean potin. Joudut kuitenkin toimimaan muiden odotusten vastaisesti, eikä se ole helppoa silloin kun et pysty selittämään mitä olet tekemässä ja miksi.

7.10.2015

Puheesi ja kirjoituksesi herättävät tänään aiheellista luottamusta esittämiäsi ideoita kohtaan ja saat vietyä niitä mallikkaasti eteenpäin. Aika on mitä suotuisin erilaisten sopimusten tai suunnitelmien lukkoon lyömiselle, sillä sana on nyt sinun hallussasi.

8.10.2015

Joku yllättävä kutsu tai tilaisuus vetää sinua voimakkaasti puoleensa. Vastaa ihmeessä myöntävästi sillä luvassa on enemmän kuin aavistatkaan. Rakkaus toista kohtaan on mahdollista vain jos rakastat ensin itseäsi.

9.10.2015

Vaikka rakkauselämääsi kuuluvat asiat eivät etene ihan odottamallasi tavalla niin sen ei pidä antaa estää sinua toteuttamasta jotakin kumppanuuteen tai yhteiselämään liittyvää suunnitelmaasi. Olosuhteet ovat ehkä pelottavankin kehnot, mutta juttu tulee onnistumaan yli odotusten. Älä jarruttele.

10.10.2015

Olet hyvin vastaanottavaisella tuulella ja sinun on helppo ymmärtää mitä muut ajavat takaa. Osaat yhdistää muiden tavoitteet omiin päämääriisi, jolloin yhteistyölle ei ole enää mitään esteitä.

11.10.2015

Tunteesi ohjaavat sinua tekemään oikeita valintoja. Tiedät vaistomaisesti kenen puoleen kääntyä ja millä asenteella, joten pidä yhteyttä juuri niihin ihmisiin, jotka sinua nyt jollain tavalla luokseen kutsuvat.

Kalat

Viikkohoroskooppi, Kalat

5.10.2015

Saatat joutua tänään hyvin hankalaan valintatilanteeseen. Ajattele esiin nousevaa asiaa täysin itsenäisesti ja itsekkäästi ettei kukaan käyttäisi sinua hyväkseen. Kielteisen vastauksen antaminen saattaa ensin tuntua aivan mahdottomalta, mutta niin tehtyäsi koet valtavan helpotuksen tunteen.

6.10.2015

Vaikka varmasti tunnet voimakasta tarvetta puuttua asioiden yllättäviin käänteisiin rajuilla otteilla, niin koeta ihmeessä hillitä itsesi. Olet nyt ulkona kuin lumiukko ja liian ankara vääntäminen kostautuu yhä pahempina epäonnistumisina. Koeta nousta tapahtumien yläpuolelle pysähtymällä ihan kokonaan.

7.10.2015

Muistat tänään asian, joka on pitkään vaivannut sinua, mutta et ole vielä uskaltanut hoitaa sitä järjestykseen. Nyt kannattaisi rohkaista mielensä ja ottaa juttu selkeästi esille. Se ei välttämättä selviä odottamallasi tavalla, mutta sinä tulet tietämään missä todella mennään ja kenen kanssa.

8.10.2015

Ellei elämäsi vastaa todellista arvomaailmaasi niin tänään se ottaa sen verran pattiin, että annat asianosaisten kuulla kunniansa. Laita jo aamulla riittävästi jäitä hattuun, sillä vain sinulla itselläsi on avain elämäsi muuttamiseen.

9.10.2015

Mikäli parisuhteessasi on jotain ongelmia niin nyt ne nousevat tavalla tai toisella esille. Asiat eivät etene odottamallasi tavalla ja suhteessa on havaittavissa ikävältä tuntuvia jännitteitä. Ainoa oikea tapa edetä, on tunnustaa omat tunteesi tai oma epävarmuutesi kumppanillesi ja katsoa missä mennään.

10.10.2015

Kohtaat tänään tilanteen, jossa sinun pitää uskaltaa sanoa oma mielipiteesi jossakin vaikeassa asiassa tai jollekin hankalana pidetylle tyypille. Tunnelmat eivät ehkä nouse kattoon, mutta jo huomenna kaikkien on helpompi hymyillä.

11.10.2015

Jos mikään ei tahdo tänään onnistua niin viisainta olisi pysäyttää päivä muutamaksi minuutiksi ja aloittaa sitten kokonaan uudelleen. Ellei ajoituksesi ole kohdallaan, niin vastuskin on ylittämätön.

Annan viikkohoroskooppi 2.-8.10.

Kuukausihoroskooppi 10/2015

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

X