kosmetiikkaa.

Täällä Walesissa asustellessani, olen joutunut luonnollisesti päivittämään myös kosmetiikkavarastoani. Jo pelkästään siksi, että vanhat purnukat ovat tyhjentyneet ja myös siksi, että erilaisen ilmaston vuoksi ihoni kaipaa myös erilaisia tuotteita. Siksi ajattelinkin nyt esitellä muutamia viimeaikaisia kosmetiikkaostoksia/tuotteita, jotka ovat olleet kovassa käytössä.
DSC_07771. Max Factorin Lipfinity Lasting Lip Tint sävyt 04 ja 06 2. Rimmelin nestemäinen eyeliner
DSC_07803. kosteusvoide kuivalle iholle 4. Nivea Creme kuiviin kohtiin, kuten nenän alle 5. kasvovoide
DSC_07926. Hennesin tumman turkoosi ja pinkki kynsilakka 7. Trindin kynsienhoito-paketti (Suomesta)
DSC_07938. Bourjousin orgaaninen meikkivoide 9. N.Y.C:n lip’n’large -huulikiilto 10. Joe Blascon red neutralizer (Suomesta) 11. Bourjoisin Effect 3D Max -huulikiilto
DSC_079912. John Friedan shampoo vaaleille hiuksille 13. Aussien hoitoaine (Suomesta, blogin kautta saatu) 14. Aussien take the heat -voide (Suomesta, blogin kautta saatu)
Lumenen heleyttävä meikkivoide oli kovassa käytössä Suomessa ja pidin tuotteesta niin kovasti, että harkitsin toisen purkin ostamista varastoon. Onneksi jätin hamstraamiset tekemättä, sillä täällä käytettäväksi Lumenen meikkivoide oli ihan liian kosteuttava/heleyttävä/mitälie, sillä ihoni kiilsi jatkuvasti. Siksi päätinkin kokeilla jotain hieman mattapintaisempaa vaihtoehtoa ja päädyin lopulta Bourjousin orgaaniseen meikkivoiteeseen, joka toistaiseksi on vaikuttanut ihan kelpotuotteelta. Ihoni on kuitenkin paikoittain kuiva (kenties tuulesta, viimasta  ja nenän niistämisestä johtuen) ja näihin paikkoihin Nivean paksu voide on ollut erittäin hyvä hoito. 
Tänään kulutin Bonacuren hopeashampooni loppuun, joten päätin ostaa tilalle jotain muuta. John Friedan shampoo vaalennetuille hiuksille lähti testaukseen ja katsotaan, mitä tuote tuo tullessaan. Sen sijaan Aussien tuotteita täältä löytyy kyllä oikein mukavasti, kunhan ensin kulutan vanhat purnukat alta pois. 

Kommentointi

Ootko jo ehtinyt kokeilla tuota “huulipunatussia”, toimiiko hyvin? Kiinnostaisi, muttei viitsisi turhaan ostaa… :)

Anonyymi, voin kirjoitella kyseisestä tuotteesta tässä ihan lähipäivinä jos siitä vaikka olisi apua! :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *