Ellen Pompeo & Pinkit Housut

(people.com)

Nyt on kyllä Ellenillä niin ihana asu, että oksat pois! Mistä tuollaisia housuja löytää?? Täydellinen lökäpöksymalli, herkullinen väri ja kivat resoritkin lahkeissa, kengistä nyt puhumattakaan. Jos joku on törmännyt jossain vastaavanlaisiin pinkkeihin housuihin, niin täällä otetaan vinkkejä vastaan :) Tuli vastustamaton halu härskisti kopioida Ellenin rento kesätyyli…;)

Kommentointi

Hei, tämä ei liity kyseiseen postaukseen mitenkään, mutta kun sinulla o tuo Korsin Hamilton, niin ajattelin kysyä että päästääkö se sinullakin väriä niin että jos kannat sitä käsivarrella niin valkoiseen paitaan tulee mustia viivoja? Minulla se nimittäi tekee niin ja ihmettelen miksi. Kiitos kivasta blogista ja vastauksestasi :)

Heippa!:) Mulla ko. laukku ei ole päästänyt väriä (ainakaan vielä) mihinkään vaatteeseen, mutta nyt täytyy ehkä olla varovaisempi? En kyllä todellakaan osaa sanoa miksi se niin tekee, tosi inhottavaa :( Lähteekö ne mustat viivat edes pesussa pois? höh, eipä tainnut olla musta nyt apua….

Kiitos itsellesi, ja saa toki vastaisuudessakin kommentoida ns. asian vierestä! :)

Moikka Erika! Ja sori heti alkuun, kun vastaaminen kesti!! Olen ollut hieman reissussa, mutta nyt kotona taas :) Kiitos tosi paljon vaivannäöstäsi, kun viitsit tulla vinkkaamaan :) Käyn ehdottomasti katsomassa! Ihanaa viikonloppua sulle! :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *