Maltainen raparperipiirakka
Ainekset
Taikina:
- 100 g voita
- 1.3 dl tomusokeria
- 1 keltuainen
- 2.8 dl vehnäjauhoja
- 0.6 dl kaakaojauhetta
- 1 rkl mämmimallasta
täyte:
- 100 g raparperia pilkottuna
- 0.5 dl creme fraichea
- 1 rkl sokeria
- 1 keltuainen
Valmistusohje
Maltainen raparperipiirakka tarjotaan vaninljakastikkeen kera.
Vaahdota voi ja tomusokeri. Lisää keltuainen. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina muotteihin ja paista 225 asteessa 5 minuuttia.
Sekoita täytteen aineet keskenään ja lusikoi keksikuppiin. Paista 150 asteessa noin 15 minuuttia.
Ohje: Mikko Martikainen
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous