Keittiövälineet

Mistä paistuu paras pihvi? Kerro se meille ja voita Heirolin pihviveitset

Paistuuko paras pihvi naudan sisäfileestä, entrecôtesta vai kenties porosta? Kerro, mistä paistat pihvisi ja osallistut pihviveisten arvontaan.

Heirolin pihviveitset valmistetaan saksalaisesta teräksestä ja niissä on puiset kahvat. Neljän veitsen setti on pakattu lahjalaatikkoon.

Veitset ovat 23 cm pitkiä ja ne vaativat käsinpesun sekä kuivauksen. Puiset kahvat voi tarpeen vaatiessa öljytä.

Heirol-pihviveitset

Näin olet mukana arvonnassa!

Kerro, mistä paistuu paras pihvi ja voit voittaa pihviveitset omaksesi. Osallistu alla olevalla lomakkeella 28.6.2016 mennessä. Arvomme kaksi settiä.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Avainsanat

Kommentit

Kyllä meidän kokkipoika aina enterocotesta pihvit laittaa, ja voi miten on maukkaat.

naudan ulkofilee, lehtipihvit ovat parhaita! 🙂

It was fun being a part of the dressing room deaeiirltbon when I couldn't be right there to shop with you, my little shopper. Yeah for our iPhone cameras and texting! BTW, I prefer the second modle in your post and your boots look mighty cute with the outfit too 🙂

Poron jauhelihasta tulee parhaimmat pihvit.Teen kyllä myös porsaan ulkofileestä.

Entrecotessa tulevat esiin lihan parhaat maut – tietysti lihan oltava laadukasta.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti