Juustokakku lasissa

Juustokakku lasissa 

8 annosta
alle 30 min
Helppo

Ainekset

pohja:

8 kpl grahamkeksejä
1 tl aniksensiemeniä

täyte:

200 g Philadelphia-tuorejuustoa
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 dl tomusokeria
2 dl kuohukermaa

Lisäksi

200 g vadelmia

Valmistusohje

Juustokakku lasissa valmistuu käden käänteessä. Vastustamaton maku syntyy yksinkertaisista aineksista. 

1. Valmista ensin pohja. Murustele keksit käsin kulhoon. Murskaa aniksensiemeniä morttelissa ja sekoita ne keksimurun joukkoon.

2. Notkista täytettä varten tuorejuusto kulhossa sitruunamehulla ja sekoita joukkoon sitruunankuori ja tomusokeri. Kääntele joukkoon vaahdotettu kerma.

3. Kokoa annokset. Jaa keksimuru lasien pohjalle ja lusikoi päälle täytettä. Viimeistele tuoreilla vadelmilla.

4. Tarjoile heti.

Tunnisteet

Ruokavalio:

Avainsanat