Reseptit

Katkarapu-avokadokupit

Katkarapu-avokadokupit on koottu valmiisiin voitaikina-kuppeihin.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • noin 10 valmista voitaikinakuppia
  • 2 isoa kypsää avokadoa
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1/4 tl chiliä
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 2 rkl ranskankermaa tai kermaviiliä
  • suolaa, mustapippuria
  • 400 g isoja katkaravunpyrstöjä

koristeeksi:

  • tilliä ja sitruuna- tai limettiviipaleita

Valmistusohje

1. Sulata katkaravut siivilässä jääkaapissa. Murskaa avokadot sitruunamehun kanssa sauvasekoittimella. Lisää mausteet ja ranskankerma tai kermaviili.

2. Lämmitä voitaikinakupit uunissa. Nosta kupit tarjoiluvadille. Täytä haaleat kupit avokadotahnalla ja lisää pinnalle katkaravut. Koristele sitruuna- tai limettiviipaleilla ja tillillä.

X