Katkarapu-avokadokupit
Katkarapu-avokadokupit on koottu valmiisiin voitaikina-kuppeihin.
Ainekset
- noin 10 valmista voitaikinakuppia
- 2 isoa kypsää avokadoa
- 1/2 sitruunan mehu
- 1/4 tl chiliä
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- 2 rkl ranskankermaa tai kermaviiliä
- suolaa, mustapippuria
- 400 g isoja katkaravunpyrstöjä
koristeeksi:
- tilliä ja sitruuna- tai limettiviipaleita
Valmistusohje
1. Sulata katkaravut siivilässä jääkaapissa. Murskaa avokadot sitruunamehun kanssa sauvasekoittimella. Lisää mausteet ja ranskankerma tai kermaviili.
2. Lämmitä voitaikinakupit uunissa. Nosta kupit tarjoiluvadille. Täytä haaleat kupit avokadotahnalla ja lisää pinnalle katkaravut. Koristele sitruuna- tai limettiviipaleilla ja tillillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous