Mustikkajäätelö
Kevyt hellepäivän herkku syntyy pakastetuista marjoista ja maustamattomasta jogurtista.
Ainekset
- 200 g (3 dl) mustikoita
- 60 g (vajaa 1 dl) tomusokeria
- 2 dl luonnonjogurttia (rasvaa noin 2%)
- 2 dl ruuanvalmistusjogurttia (rasvaa noin 10 %)
Tarjoiluun
- 4 dl marjoja (mustikoita, vadelmia, mansikoita)
Valmistusohje
1. Soseuta marjat ja sokeri, vatkaa haarukalla jogurtti sekaan ja pane seos pakastimeen noin 4-5 tunniksi.
2. Vatkaa seosta muutaman kerran jäädyttämisen aikana.
3. Tarjoa tuoreiden marjojen kanssa.
Vinkki: Jos jäädyke ehtii jäätyä kovaksi, pehmennä sitä jääkaapissa ennen tarjoilua.
750 kJ (180 kcal)/1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous