Oliivi-yrttijuusto
Yrteillä viimeistelty juusto on maustettu pieneksi silputuilla vihreillä oliiveilla.
Ainekset
Oliivi-yrttijuusto
- 150 g pehmeää vuohenjuustoa
- 1 dl silputtuja vihreitä oliiveja
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1–2 murskattua valkosipulinkynttä
- silputtuja tuoreyrttejä
Valmistusohje
Oliivi-yrttijuusto tehdään helposti näin:
1. Sekoita kaikki juuston ainekset yrttejä lukuun ottamatta keskenään kulhossa. Voit tarjota juuston sellaisenaan leivän päälle siveltäväksi tai panna massan pieniin siivilävaatteella vuorattuihin muotteihin tai vaikkapa teesiivilään ja antaa valua kiinteäksi.
2. Kääntele valmis juusto yrttisilpussa ja tarjoa oliivi-yrttijuusto noutopöydän herkkuna, maalaisleivän päällisenä tai salaatin höysteenä.
Saatat pitää myös cheddar-juustodipistä, tuoreesta kotijuustosta tai munajuustosta.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään katanjanmarjalla ja rosmariiniinillä maustettu piimäjuusto
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous