Reseptit

Parsakaali-risotto

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 iso parsakaali
  • 3 rkl voi-öljyseosta
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1–2 rkl sitruunamehua
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • suolaa
  • pippuria
  • paahdettuja pähkinöitä

Valmistusohje

Parsakaali”risotto” saa makua valkosipulista ja parmesaanista.

1. Jauha parsakaalin kannat muruiksi monitoimikoneessa. Silppua kukinnot pieniksi paloiksi.

2. Kuumenna seosta 3–5 minuuttia voi-öljyseoksessa. Lisää muut ainekset. Tarjoa kuumana.

Katso myös:

Parsakaali-papusalaatti, Ruoka.fi

Parsakaali-pähkinävokki, Ruoka.fi

Parsakaalisosekeitto, Kotiliesi.fi

X