Perunamuusi Välimeren tapaan
Välimerellisessä keittiössä perunamuusin lisätään parmesaania, kapriksia ja laadukasta oliiviöljyä. Kokeile ja nauti!
Ainekset
Perunamuusi Välimeren tapaan
- 8 jauhoista perunaa
- 1 lohkottu sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 rkl hyvää oliiviöljyä
- 1/2 dl vastaraastettua parmesaania
- 2 rkl kapriksia
- 1/2 tl hiutalesuolaa
Valmistusohje
1. Kuori, paloittele ja keitä perunat sipulin ja valkosipulinkynsien kanssa. Survo kasvikset kuumina.
2. Lisää survokseen öljy, parmesaani ja suola. Ohenna tarvittaessa tilkalla keitinlientä.
3. Ripottele valmiin soseen päälle kapriksia. Muusi sopii esimeriksi liha– ja makkarapadan sekä paistetun lohen lisukkeeksi.
Lue myös Kotiliesi.fi: Mitä tehdä perunamuusista? Jäikö muusia yli? Ei hätää! Upota ylimääräinen perunamuusi näihin herkkuruokiin ja -leivonnaisiin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous