Rahkasta pannarit, tarvitset vain alle desin jauhoja, mutta paljon munaa
Venäläiset rahkaletut ovat proteiinipommi. Nappaa helppo resepti!
Venäläiset rahkaletut ovat proteiinipommi. Nappaa helppo resepti!
Venäläiset rahkaletut ovat proteiinipommi. Nappaa helppo resepti!
Syrnikit eli pulleat venäläiset rahkaletut syntyvät, kun sekoitat maitorahkan, munat, vehnäjauhot, sokerin ja ripauksen suolaa taikinaksi. Makeat rahkaletut sopivat aamiaispöytään, brunssille tai iltapalaksi.
Rahkalettujen suolaiset versiot voi tarjota blinien tapaan sienisalaatin tai vaikkapa mädin ja smetanan kanssa. Syrnikkien kanssa sopii myös savukalamousse.
Kalatäyte suolaisille letuille
Sienisalaatti
Riistatäytteiset lettukääröt
Kotiliesi.fi: Marjakastike
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous