Mainos

Lue, miten saat arvokkaat vaatteesi pysymään uudenveroisina – Voita AEG-pesukone (1 265 e)!

Tekstiilienhoito on muutakin kuin kuitujen suojaamista. Se on myös muistojen vaalimista ja ympäristönsuojelua. Innovatiivisten AEG-pyykinhoitolaitteiden avulla hoidat kaikkia tekstiilejäsi uskomattoman tehokkaasti, myös kallisarvoiset silkki- ja villavaatteet.

Suosikkivaatteesi tuntuvat sopivan päällesi täydellisesti. Ne sisältävät muistoja, ja ne kertovat paljon meistä. Siitä huolimatta 80 % omistamistamme vaatteista jää käyttämättä. Varmista, että muistosi säilyvät hoitamalla vaatteitasi oikeaoppisesti. Näin voit jatkaa suosikkivaatteidesi käyttöä vuodesta toiseen ja keräät lisää niihin liittyviä muistoja.

Uudet pesukoneet ja kuivausrummut on tarkoitettu säilyttämään vaatteet uudenveroisina pitkän aikaa. AEG:n koneilla voit turvallisesti pestä ja kuivata arkalaatuisimmatkin tekstiilit — kuten silkki- ja villapaidat ja vettä hylkivät ulkoiluvaatteet.

silkkipaita

Hellävaraiset AEG-pesukoneet säilyttävät arat materiaalit kuten silkkipuserot uudenveroisina pidempään, pienellä energiankulutuksella.

Silkkipaita – Ei enää vaivalloista käsin pesemistä

Käsinpesu ei ole hellävaraisin tapa pestä arkalaatuisia pyykkejä. Se vie aikaa, kuluttaa vettä ja kuormittaa kuituja enemmän kuin luuletkaan.

AEG-pesukoneiden ÖKOMix-teknologian avulla jokainen lanka, ommel ja kuitu pysyvät ojennuksessa ja samalla lempipaitasi tulee myös kunnolla puhtaaksi. Tämän teknologian avulla voit huoletta ostaa himoitsemasi silkkipaidan ja luottaa siihen, että se pysyy uudenveroisena pesusta toiseen.

  • Täydellinen pesutulos jo 30 asteessa ja alle tunnissa.
  • Säästät käyttökuluissa, suojelet ympäristöä ja pidennät vaatteidesi käyttöikää.
  • Moderni pesukone voi säästää jopa 80 % energiaa viisi vuotta vanhaan koneeseen verrattuna.
villapaita

AEG:n kuivaavat pesukoneet käyttävät DualSense -tekniikkaa parhaiden pesu- ja kuivaustuloksien saavuttamiseksi yhdellä koneella. Sano hyvästit villavaatteiden käsinpesulle ja tasaisella alustalla kuivaamiselle!

Neuleet ja ulkovaatteet – Ei pitkiä kuivatusaikoja vaan helppoa ja vaivatonta rumpukuivausta

Nyt voit rumpukuivata myös herkät villapaidat sekä ulkoilu- ja urheiluvaatteet. Voit luottaa, että herkistä kuiduista pidetään hyvää huolta ja urheiluvaatteet säilyttävät tärkeät ominaisuutensa kuivauksesta toiseen.

Woolmark -sertifioinnin saaneet 8000-sarjan kuivausrumpumme käyttävät ainutlaatuista AbsoluteCare® -järjestelmää, joka säätää kuivausrummun liikettä ja lämpötilaa tarkoin. Arkalaatuiset ainoastaan käsinpestävät villavaatteet pysyvät tasaisesti rumpua vasten rummun pyöriessä, mikä vastaa tasaisella alustalla kuivumista. Puserosi säilyttävät alkuperäisen muodon ja rakenteen. Voit siis huoletta hankkia kalliimpiakin vaatteita ja pestä sekä kuivata ne uuden teknologian avulla.

Näytä kuivausrummut

kuivapesu

AEG 9000-sarjan pesukone on ensimmäinen SoftWater-tekniikkaa käyttävä kone maailmassa. Älykäs veden suodatusjärjestelmä muuttaa haitalliset mineraalit natriumioneiksi pehmeää ja puhdasta vettä varten. Pesuaineiden tehokkuus paranee, ja 60-asteen pesuteho saavutetaan jo 30 asteessa haalistamatta värejä.

Unohda kallis kuivapesu

Kemikaaleja käyttävät kuivapesut ovat kalliita ja haitallisia sekä ympäristölle että vaatteillesi. Nykyaikaiset pesukoneet ja kuivausrummut ovat niin hellävaraisia, että voit käsitellä niillä kuivapestävät tekstiilit käyttämättä lainkaan kemikaaleja. Tämä koskee myös AEG:n Woolmark-hyväksynnän saaneita kuivaavia pesukoneita. Ne voivat pestä ja kuivata vaatteesi turvallisesti huomattavasti alhaisemmassa lämpötilassa.

palkinto

Osallistu kilpailuun ja voita ÖKOMix-teknologiaa käyttävä AEG-pesukone!

Vastaa kyselyyn ja voita upea pesukone! Oikein vastanneiden kesken arvotaan edestä täytettävä AEG L8FEN942C-pesukone*, jonka suositushinta on 1 265 euroa. Kilpailu on voimassa 18.12. asti.

Kilpailu on päättynyt!

*)Tavallisessa pesukoneessa huuhteluainetta pääsee vain kolmasosaan pyykeistä. ÖKOMixissä pesuaine ja huuhteluaine sekoittuvat veteen, jolloin ne liukenevat ja aktivoituvat kokonaan ennen rumpuun syöttöä.

ÖKOPower-ohjelma on ihanteellinen ohjelma päivittäiseen käyttöön tehosta ja ympäristöystävällisyydestä tinkimättä. Loistavat pesutulokset ja pienempi energiankulutus vain 59 minuutissa.

Pese vähemmän, hoida paremmin AEG-pesukoneilla

Vain muutamat tekstiilityypit vaativat pesun jokaisen käyttökerran jälkeen. Liiallinen pesu on haitallista niin ympäristölle kuin vaatteillesi. Odota, kunnes saat koneen täyteen pyykkiä. Näin säästät energiaa ja vettä.

AEG-pesukoneiden OptiSense-tekniikka säätää ohjelman keston ja energiankulutuksen täyttömäärän mukaan. Täten vältät liiallisen pesun ja voit hyödyntää koneidemme tehokkaimman pyykinhoidon.

eag_hero

AEG 9000 -sarja pitää värit kirkkaina pesusta toiseen

AEG-pyykinhoitolaitteissa yhdistyvät huippulaatu, pitkälle kehittynyt tekniikka ja tyylikäs saksalainen muotoilu. AEG 9000 -sarjan pesukoneiden uraauurtava SoftWater -tekniikka poistaa vedestä tekstiileille haitalliset epäpuhtaudet. Pesuaineet sekoittuvat veteen tehokkaammin erittäin hyvien pesutuloksien saavuttamiseksi alhaisissa lämpötiloissa, ja 60-asteen pesuteho saadaan jo 30 asteessa. Hellävaraisemman pyykinhoidon ansiosta tekstiilien musta väri ei haalistu ja värilliset pyykit säilyvät uudenveroisina. (Saatavilla vuoden 2017 alussa.)

ÖKOMix -tekniikkaa käyttävä 8000-sarja

Arkalaatuiset vaatteet edellyttävät hellävaraista käsittelyä säilyäkseen uudenveroisina, käytitpä niitä sitten miten usein tahansa. ÖKOMix on ensimmäinen pesukonetekniikka, joka jakaa pesu- ja huuhteluaineet tasaisesti – kaiken tyyppisten pyykkien perusteellista pesua ja hoitoa varten. Vaatteesi tulevat kirkkaan puhtaiksi jopa alhaisissa lämpötiloissa. Ensiluokkaisen suojan ansiosta vaatteesi myös säilyvät uudenveroisina pitempään.

Näytä pesukoneet

ProSteam® -tekniikkaa käyttävä 7000-sarja

Uuden tehokkaan PlusSteam -toiminnon avulla voit vähentää ryppyjä jopa 30 % ja käyttää vähemmän aikaa silittämiseen. Toiminto lisää pesuohjelmaan höyryä ryppyjen poistamiseksi ja vaatteiden raikastamiseksi sekä hoitamiseksi.

Näytä pesukoneet

Ympäristöystävällinen ProSense® -tekniikkaa käyttävä 6000-sarja

Älykkäät anturit tunnistavat pyykkimäärän automaattisesti optimoiden pesuohjelman keston sekä veden- ja energiankulutuksen. Pyykkien liiallinen pesu vältetään aina, pesitpä sitten täyden koneellisen tai yhden paidan.

Näytä pesukoneet

Näytä kuivaavat pesukoneet

Kommentit

Kun lukee ohjeet ja käyttää pesukonetta huolella ja ei nopeutta ohjelmia niin ennen ippaja nyt koneet kyllä hoitavat loput

Tästä ei pesukone voi olla parempi!Onhan tyylikäs ja varmasti on kestäväkin!Kyllä tälläisen ottaisi,ei voi verratakaan entiseen ”räyskään”on jo kohta tehnyt tehtävänsä.Äänikin on karmea ja ulkonäkö,hirveå!Tämä on Luksusta!!!

Upea pesukone!Tällä vaatteetkin pysyy parempina!Olisi ihana voittaa tämä,kun entinen vetää viimeisiään!Tässä on myös ihanaa tyylikkyytä,jota rakastan!

Herkät vaatteet laitan aina pesupusseihin, säästää vaatteita todella paljon eikä esim. napit revi. Samassa koneessa voi olla useampia pesupusseja. Toinen vinkki on sulkea vaatteen vetuketju ennen koneeseen laittoa… Ihoa vasten tuleviin vaatteisiin käytön aina hellää pesuainetta.

Olen himopyykkäri, joka rakastaa puhtautta, joten noin mahtavilla ominaisuuksilla varustetulla pesukoneella olisi unelma pestä pyykit puhtaiksi.

Olisi mukavaa testata ja sitten kehua tuttaville ystäville ja sukulaisille jos kone täyttää odotukset

Kyllä todella tarpeeseen tulisi. Vanha kone on jo tiensä päässä, joten uudelle käyttöä löytyy 🙂

Tarpeeseen tulisi, vanha pesukone alkaa jo olla tiensä päässä, ja kuivausrumpua ei koskaan vielä ole ollutkaan perheessämme.

Olisipa ihanaa saada noin hyvä pesukone. Meillä on vain pieni ja vanha kone kotona.

Kaksoset syntyy viikon sisällä ja pyykkiä rupeaa tuleen reilusti.Auttaisi pojan perheessä kovasti, tälläinen luxus pesukone.

Kyllä olisi ihana saada uusi ja vielä erittäin monipuolinen laatukone, kun entinen on ihan liitoksistaan natiseva ja monesti täytyy mojauttaa kupeeseen, kuin artiibunker entisessä 60-luvun tv-sarjassa!

Minulla on vuoden vanha kone ja nyt jo aivan vanhan näköinen, kerää pölyä kuin matto ja takana valtavat määrät roskaa, karvoja vaikka siivoan sen jo kuukausi. Romu, maksoikin vain 500 euroa tai alle, täysi kone koko kone.

Voiettä!Itse pesukone 25v.Vanha! Juu,toimii,ei toimi,toimii.Vettä poistaa…maahan.Pakko rättiä rivi leviää.Ääni!Pelkään pamahtaa. :/

Mahtava pesukone ja vielä kuivausrumpukin. Hienoa kun tällä vois pestä arat käsinpesua vaativat vaateet.

Tämmöselle ois tarvetta kun 7v vanha upo alkaa olla lopussaan ja kuivausrumpua ei ole ikinä ollutkaan:)

KONE NÄYTTÄÄ TYYLIKKÄÄLTÄ JA HELPPOKÄYTTÖISELTÄ. KUIVAUSRUMPUA EN OLE KOSKAAN KÄYTTÄNYT, MUTTA HAAVEILLUT KYLLÄ SEN OMISTAMISESTA. OLIS HIENOA SAADA TUOLLAINEN KONE.

Olisipa tosi upeeta voittaa noin hieno pyykinpesukone. Meillä on käytössä niin vanha, että heittäisin sen sitten tosi mielelläni kierrätyspaikalle.

Kukahan keksisi yhteiskäyttöpesukoneen jota ei saisi väärinkäytöllä niin helposti rikki? Jos se vaikka punnitsi pyykin ja kieltäytyisi pesemästä jos siihen olisi ängetty mattoja.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *