Janssonin silakkapihvit
Annostele silakkapihvien päälle maukasta anjovisvoita.
Ainekset
- 500 g silakkafileitä
- suolaa, pippuria
- tilli- ja ruohosipulisilppua
- 2 munaa
- 3 dl jauhettuja hapankorppuja tai ruiskorppujauhoja
- voi-öljyseosta paistamiseen
Maustevoi
- 100 g pehmeää voita
- 1 rasia (125 g) anjovista
Valmistusohje
1. Pane puolet silakkafileistä työlaudalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle vihersilppua. Nosta päälle toinen filee. Kasta pihvit ensin rikkivatkattuun munaan, sitten jauhettuihin hapankorppuihin tai suolaripauksella maustettuihin korppujauhoihin.
2. Paista pihvit ruskeiksi voi-öljyseoksessa. Tee maustevoi sähkövatkaimella. Murskaa anjovikset haarukalla, lisää pehmeä voi ja sekoita tahnaksi. Tarjoa anjovisvoi kuumien silakkapihvien pinnalle annosteltuna.
Kommentit
Silakkapihvit on aina maistuvaa hyvää ja terveellistä ruokaa, nami !
Kommentit
Silakkapihvit on aina maistuvaa hyvää ja terveellistä ruokaa, nami !
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous