Kantarellipasta
Tässä pastareseptissä kantarelli saa parikseen pekonia.
Ainekset
- noin 500 g juusto-pinaattitäyteisiä tortellineja
- 0.5 l pieniä kantarelleja
- 5 viipaletta pekonia
- 1.5 dl kermaa
- 0.5 dl valkoviiniä
- mustapippuria myllystä
- ruohosipulisilppua
Valmistusohje
1. Ruskista silputtua pekonia hetki paistinpannulla, lisää tilkka öljyä sekä sienet. Paista sekoitellen n. 5 minuuttia. Lisää kerma ja viini. Kuumenna hetki.
2. Kypsennä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa pasta syville lautasille, lisää päälle sieni-pekoniseos. Jauha pinnalle mustapippuria ja lisää päälle silputtua ruohosipulia. Tarjoa pasta heti tulikuumana.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous