Reseptit

Kantarellipasta

Tässä pastareseptissä kantarelli saa parikseen pekonia.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Yhdistä kantarellit ja pekoni.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • noin 500 g juusto-pinaattitäyteisiä tortellineja
  • 0.5 l pieniä kantarelleja
  • 5 viipaletta pekonia
  • 1.5 dl kermaa
  • 0.5 dl valkoviiniä
  • mustapippuria myllystä
  • ruohosipulisilppua

Valmistusohje

1. Ruskista silputtua pekonia hetki paistinpannulla, lisää tilkka öljyä sekä sienet. Paista sekoitellen n. 5 minuuttia. Lisää kerma ja viini. Kuumenna hetki.

2. Kypsennä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa pasta syville lautasille, lisää päälle sieni-pekoniseos. Jauha pinnalle mustapippuria ja lisää päälle silputtua ruohosipulia. Tarjoa pasta heti tulikuumana.

X