Katkarapucocktail Teresa Välimäen tapaan
Parhaat juhlat kruunaa hyvä ruoka. Aloita juhla-ateria Teresa Välimäen raikkaalla katkarapucocktaililla. Tarjoile katkarapucocktailin kanssa paahdettua briossia. Ihana makuyhdistelmä.
Ainekset
- 200 g isoja katkarapuja sulatettuna
- 1 vihreä chilipalko
- 1 kirpeä vihreä omena kuutioina
- 100 g sokeriherneitä suikaleina
- 3 rkl hienonnettua korianteria
- 1 limetin mehu ja puolikkaan kuori
- 3 tl hyvää oliiviöljyä
- 0.5 tl sokeria
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Valuta katkaravut tarvittaessa ja laita ne kulhoon.
2. Lisää vihreä chili, omenakuutiot, sokeriherneet ja korianteri. Sekoita joukkoon myös limetin mehu ja raastettu kuori, oliiviöljy sekä sokeri, suola ja mustapippuri.
3. Kääntele maut hyvin sekaisin ja nosta kulho jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
4. Annostele katkarapucocktail kauniisiin annosmaljoihin ja tarjoile hyvän leivän tai patongin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous