Reseptit

Nachot

Tortillaletuista valmistetut nachot valmistuvat hetkessä rapeiksi naposteltaviksi.

Teksti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pkt valmiita tortillalettuja (8 kpl)
  • 1/2 l rypsiöljyä
  • sormisuolaa

Valmistusohje

Leikkaa letut kolmioiksi. Kuumenna rypsiöljy 180-asteiseksi laakeassa paksupohjaisessa kattilassa. Pidä kattilan kantta varalta lähellä, öljy ylikuumenee helposti. Laita muutama kolmio kerrallaan paistumaan, nachot valmistuvat nopeasti. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan ja ripottele pintaan suolaa.
Tarjoa nachot salsan ja guacamolen kanssa.

Katso myös:

Gratinoidut nachot, Ruoka.fi
Meksikolaiset burritot, Ruoka.fi
Maissitortillat,Kotiliesi.fi

X