Nachot
Tortillaletuista valmistetut nachot valmistuvat hetkessä rapeiksi naposteltaviksi.
Ainekset
- 1 pkt valmiita tortillalettuja (8 kpl)
- 1/2 l rypsiöljyä
- sormisuolaa
Valmistusohje
Leikkaa letut kolmioiksi. Kuumenna rypsiöljy 180-asteiseksi laakeassa paksupohjaisessa kattilassa. Pidä kattilan kantta varalta lähellä, öljy ylikuumenee helposti. Laita muutama kolmio kerrallaan paistumaan, nachot valmistuvat nopeasti. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan ja ripottele pintaan suolaa.
Tarjoa nachot salsan ja guacamolen kanssa.
Katso myös:
Gratinoidut nachot, Ruoka.fi
Meksikolaiset burritot, Ruoka.fi
Maissitortillat,Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous