Avokado-mangosalsa
Tarjoa avokado-mangosalsa Cape malay -tyylillä valmistettujen lohimedaljonkien kanssa.
Ainekset
- 2 syöntikypsää avokadoa
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 syöntikypsä mango
- 1 kevätsipuli tai 1 varhaissipulin varsi
- 1 dl silputtua, tuoretta korianteria
- 2 rkl makeaa chilikastiketta
Valmistusohje
1. Kuori avokadot ja mango, poista kivet ja paloittele pieniksi kuutioiksi. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ehkäisemään hedelmien tummumista.
2. Silppua sipuli ja korianteri, sekoita avokadon ja mangon joukkoon. Mausta salsa makealla chilikastikkeella. Tarjoile parin tunnin sisällä esimerkiksi Cape malay -lohen kanssa.
Katso myös:
Verigreippi-avokadosalsa, Ruoka.fi
Mango-luumusalsa, Ruoka.fi
Hedelmäsalsa, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous