Reseptit

Maukas papuhöystö

Maukas papuhöystö tarjoillaan mehukkaan ja ruodottoman merikrotin kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl pieniä mustia tai ruskeita papuja
  • 100 g fileepekonia
  • 1 sipuli
  • tilkka valkoviiniä
  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

1. Liota ja keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen muutamia timjaminoksia ja laakerinlehti. Valuta pavut.

2. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista palat pannulla. Lisää pavut, tilkkaa viiniä ja kuumenna seos. Mausta höystö timjaminlehdillä. Tarjoile papuhöystö merikrotin kanssa.

Muita lisäkeruokia pavuista:

Papu-tabbouleh

Papu-tabbouleh

725846-pyttipannu.jpg

Juurespyttipannu

188570-risotto.jpg

Spelttirisotto

Kotiliesi.fi:Värikäs papusalaatti

 

X