Reseptit

Kurkku-vuohenjuusto-cocktailpalat

Kurkku-vuohenjuusto-cocktailpalat tarjoillaan pinaatti-perunatortillakolmioiden kanssa.

Teksti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Pekka Holmström/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

20

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 kurkku

Vuohenjuustotahna

  • 150 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 2 rkl kermaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 rkl ruohosipulia

Päälle

  • 1/2 paprika
  • 5 siivua graavilohta
  • öljyä paistamiseen

Koristeluun

  • tuoretta tilliä, ruohosipulia

Valmistusohje

1. Pese kurkku. Leikkaa paksuiksi viipaleiksi. Levitä ne tarjoiluvadille.

2. Ohenna vuohenjuusto kermalla notkeaksi. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja hienonnetulla ruohosipulilla. Lusikoi kurkkujen päälle tai laita pursotinpussiin ja pursota.

3. Halkaise paprika, ota siemenet pois ja pese. Leikkaa neljään osaan. Grillaa paprikasiivut öljytyllä parila- tai paistinpannulla paahteisiksi. Anna jäähtyä. Taittele vuohenjuuston päälle graavilohiruusuke ja grillattua paprikaa. Koristele tillillä ja ruohosipulilla.

Tarjoile pinaatti-perunatortillakolmioiden ja Green hornetin kanssa.

Lisää herkullisia cocktailpaloja:

744806-punajuurivuohenjuusto_suupa.jpg

Punajuuri-vuohenjuustosuupalat

744789-vuohenjuustokanapee.jpg

Chèvre-viikunacanapét

963389-valkosipuliritarit.jpg

Valkosipuliritarit – vuohenjuustoa, kirsikkatomaatteja ja basilikaa

Kotiliesi.fi: Vuohenjuustobruschettat

X