Mainos Asuntomessut 2020

Ota hyöty irti Remppaviikosta: tarjolla rahanarvoisia vinkkejä ja opastavia työnäytöksiä

Heinä–elokuun vaihteessa, ma 29.7– su 4.8. Kouvolan Asuntomessuilla vietetään Remppaviikkoa, jonka puitteissa tarjolla on monenlaista tietoa ja ohjelmaa, kuten remppaneuvontaa ja erilaisia tietoiskuja. Osallistu myös kilpailuun!

Kouvolan Asuntomessujen Remppaviikolla on tarjolla paljon hyötytietoa kaikesta remontointiin ja rakentamiseen liittyvästä.

Heinä–elokuun vaihteessa, ma 29.7– su 4.8. Kouvolan Asuntomessuilla vietetään Remppaviikkoa, jonka puitteissa tarjolla on monenlaista tietoa ja ohjelmaa, kuten remppaneuvontaa ja erilaisia tietoiskuja. Osallistu myös kilpailuun!

Televisiosta tuttu remonttipiiskuri Perttu Sirviö isännöi koko Rakenna ja remontoi -viikon AsukasAreenalla. Hän opastaa kävijöitä myös remppaneuvonnassa.
– Minulta voi tulla kysymään neuvoja ja vinkkejä kaikesta taloremontointiin liittyvästä, Sirviö kertoo.

Sirviö haastattelee myös läpi viikon alan ammattilaisia, muun muassa kattofirmojen edustajia.
– Käyn laajasti läpi rakentamisen ja remontoinnin teemoja. Esimerkiksi keskustelemme siitä, mitä saneerausrakentamisessa ja uudisrakentamisessa on otettava huomioon.

Osta liput Asuntomessuille

Myös Joka kodin Asuntomarkkinoista tutun Remontti Reiska Jorma Piisisen voi bongata AsukasAreenalla yhdessä Sirviön kanssa työnäytöksessä 31.7.
Tietoiskuissa voi käydä kuuntelemassa vaikkapa uusimpia tutkimustuloksia suomalaiseen remontointiin liittyen.

Maalauksesta työnäytöksiä AsukasAreenalla

Tikkurilan maalilinjan asiantuntija järjestää työnäytöksiä AsukasAreenalla Remppaviikon aikana.
– Työnäytökset pidetään maanantaista sunnuntaihin kaksi kertaa päivässä, klo 12 ja 14. Tikkurilan asiantuntija esittelee niissä talon sisäpintojen koristemaalausta käytännössä. Maaleista esillä ovat Tunto Kivi ja Tunto Hieno -maalit, esittelee projektipäällikkö Ari Virta Suomen Asuntomessuilta.

Perttu Sirviö haastattelee Tikkurilan asiantuntijoita muun muassa pintamaalaukseen liittyen.
– Käymme läpi esimerkiksi, mitä asioita tasauksessa tai sokkeliin maalauksessa pitää ottaa huomioon.
Tikkurila järjestää messukävijöille myös maalikoulun.
Remppaviikon hyödyllisen tarjonnan lisäksi Asuntomessuilla on heinäkuun lopulla muutakin innostavaa tarjontaa. Keskiviikkona 31.7. on pidennetty aukioloaika illalla, ja Asukasareenalla esiintyy Arttu Wiskari klo 19.

Tule paikan päälle ja kerää rahanarvoiset vinkit matkaasi!

Osallistu kilpailuun ja voita Skoda-laukku!

Vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Voit voittaa 40 litran Skoda-laukun, jossa on olka- ja selkähihnat. Palkinnon arvo on 40 €.

Saman kilpailun löydät myös muista Asuntomessut-artikkeleista.

Osallistu kisaan su 25.8.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

X