Mainos Asuntomessut 2020

Asuntomessuilla inspiroidutaan oman itsen remontointiin Jutta Larmin johdolla

FitFarmin hyvinvointivalmentaja Jutta Larm johdattaa messuvierailijat kohti hyvinvoivaa elämää torstaina 18. heinäkuuta. Päivän aikana on luvassa tietoiskuja, kropan liikkeelle laittavia ämpärijumppia sekä mahdollisuus jutustella Jutan kanssa. Osallistu kilpailuun!

Hyvinvointivalmentaja Jutta Larm pitää tietoiskuja ja vetää ämpärijumppaa Kouvolan Asuntomessuilla 18.7.

FitFarmin hyvinvointivalmentaja Jutta Larm johdattaa messuvierailijat kohti hyvinvoivaa elämää torstaina 18. heinäkuuta. Päivän aikana on luvassa tietoiskuja, kropan liikkeelle laittavia ämpärijumppia sekä mahdollisuus jutustella Jutan kanssa. Osallistu kilpailuun!

Samalla, kun tutustut Kouvolan Asuntomessujen kohteisiin ja imet ideoita oman kodin rakentamiseen, remontointiin tai sisustamiseen, voit hakea inspiraatiota myös itsesi remontoimiseen.

Messualueen Pioneeripuistossa on mahdollisuus kuunnella torstaina 18.7. klo 12–17 FitFarmin hyvinvointivalmentaja Jutta Larmin pitämiä 20 minuutin pituisia tietoiskuja ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä hyvinvoinnista.

Osta liput Asuntomessuille

– Tietoiskuissa pohditaan muun muassa unen tärkeyttä ja laatua. Moni kärsii huonosta unesta ja nukkuu liian vähän, jolla on vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Stressi kiusaa myös useita ja omaa mieltä voi olla vaikeaa hiljentää. Mietimme myös sitä, miten voisimme olla onnellisia ja tyytyväisiä omaan elämäämme, Jutta kertoo.

Tietoiskuissa paneudutaan myös läsnäolotaitoihin ja siihen, miten toisten ihmisten kanssa keskustellaan sosiaalisen median ollessa vahvasti läsnä jokapäiväisessä elämässä.

Jutan ohjaamaan tehokkaaseen jumppaan osallistujat saavat ämpärit mukaansa kotiin vietäviksi. © Pekka Holmström/Otavamedia © © Pekka Holmström/Otavamedia

Kroppa liikkumaan Seura-lehden ämpärijumpissa

Seura-lehden ämpärijumpat sopivat kaiken ikäisille messuvierailijoille, jotka ovat tervetulleita liikuttamaan kroppaa Jutan johdolla. Kun keho liikkuu ja veri lähtee kiertämään, myös mieli virkenee ja olo kohenee.

Lyhyissä iloisen mielen jumppatuokioissa tehdään kahden ämpärin kanssa tehokkaita lihaskuntoliikkeitä, joita voi treenailla myös myöhemmin kotioloissa, sillä jumppaan osallistujat saavat ämpärit lahjaksi ja kotiin vietäväkseen.

– Kesällä kannattaa pitää kuntoa yllä tekemällä vaikka vain pieniä viiden minuutin mittaisia treenejä muutaman kerran viikossa, joka on paljon parempi, kuin että ei tekisi mitään. Kesämökillä ollessa voi jumpata esimerkiksi vedellä täytetyillä ämpäreillä vaikkapa grillatessa tai kohottaa kuntoa halkoja hakkaamalla. Lyhytkin liikuntatuokio tuo hyvän mielen ja syksyllä ei ole aivan rapakunnossa, Jutta vinkkaa.

”Tapahtuman on tarkoitus jakaa hyvää mieltä kaikille osallistujille”

Liikunnallisen ja hyvinvointiin keskittyvän päivän lomaan on varattu myös aikaa vapaaseen jutteluun Jutan kanssa.

– Minulle saa tulla juttelemaan kaikesta, mitä haluaa jakaa. Vastaan mielelläni, jos vierailla on vaikkapa henkilökohtaista kysyttävää liikunnasta tai ravinnosta. Minulle voi myös tulla kertomaan messufiiliksistä tai messujen suosikkikohteista. Tapahtuman on tarkoitus jakaa hyvää mieltä kaikille osallistujille, Jutta tähdentää.

Osallistu kilpailuun ja voita Skoda-laukku!

Vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Voit voittaa 40 litran Skoda-laukun, jossa on olka- ja selkähihnat. Palkinnon arvo on 40 €.

Saman kilpailun löydät myös muista Asuntomessut-artikkeleista.

Osallistu kisaan su 25.8.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

X