Mainos Asuntomessut 2020

Tule seuraamaan Suurta Trendikeskustelua Asuntomessuille – osallistu myös kisaan!

Sisustuksen kärkinimet keskustelevat sisustuksen trendeistä Kouvolan Asuntomessujen AsukasAreenalla 24.7. kello 12-13. Tule kuulemaan, mitkä ilmiöt ja trendit vaikuttavat sisustamiseen juuri nyt. Osallistu alla myös kilpailuun ja voita Skoda-laukku!

Mitkä trendit vaikuttavat rakentamiseen, sisustamiseen ja asumiseen juuri nyt? Kouvolan asuntomessukohteissa on nähtävissä esimerkiksi rohkeaa värien käyttöä ja taidetta. Kuvassa kohde numero 25, Esikko.

Sisustuksen kärkinimet keskustelevat sisustuksen trendeistä Kouvolan Asuntomessujen AsukasAreenalla 24.7. kello 12-13. Tule kuulemaan, mitkä ilmiöt ja trendit vaikuttavat sisustamiseen juuri nyt. Osallistu alla myös kilpailuun ja voita Skoda-laukku!

Kuinka ekologisuus vaikuttaa sisustamisen trendeihin? Entä ajankohtaiset ilmiöt kuten etätyön lisääntyminen ja jakamistalous? Miten sosiaalinen media vaikuttaa trendien leviämiseen ja omaksumiseen?

Sisustustrendeistä ja niihin vaikuttavista asioista keskustelevat Asuntomessujen AsukasAreenalla sisustussuunnittelija Seija Strand, arkkitehti Maria Laine, sisustusarkkitehti, muotoilija ja puuseppä Jussi Laine sekä sisustussuunnittelija Mikko Toppala.

Taidekodissa, kohteessa numero 14, pääsee tutustumaan upeaan Johanna Oraksen taiteeseen, jota löytyy maalausten lisäksi myös tyynynpäällisistä. © TAVATON media

Trendivinkkejä tv:stä tutuilta sisustussuunnittelijoilta

Seija Strand on tunnettu sisustussuunnittelija muun muassa television Kotoisa- ja Tervetuloa kotiin -ohjelmista. Hän tuntee trendit, mutta painottaa suunnittelutyössään ennen kaikkea asiakkaan kuuntelemista sekä asiakkaan sisustuksellisten unelmien toteuttamista toiminnallisuutta ja budjettia unohtamatta. Strand työskentelee omassa yrityksessään, Sisustussuunnittelu Seija Strand.

Osta liput Asuntomessuille

Sisustussuunnittelija Mikko Toppala, Mikko Toppala Designs, on tehnyt sisustussuunnitelman Kouvolan Asuntomessujen kohteeseen numero neljä, Design-talo Airon Haaveeseen. Hän on suunnitellut sisustuksia aiemmillekin Asuntomessuille ja esiintynyt television Pientä pintaremonttia- ja Pientä mökkiremonttia -ohjelmissa.

Suuren trendikeskustelun jälkeen voi lähteä mukaan kohdekierrokselle, joka keskittyy kohteiden sisustusmateriaaleihin.

Maria ja Jussi Laineen suunnittelutoimisto Nemo suunnittelee monipuolisesti, julkitilojen suunnittelusta maisema-arkkitehtuuriin ja tuotemuotoiluun. He tekevät esimerkiksi materiaalikirjastonäyttelyn syksyn Habitare-messuille.

Suuren trendikeskustelun jälkeen messukävijä voi lähteä Maria ja Jussi Laineen mukaan kohdekierrokselle, joka keskittyy kohteiden sisustusmateriaaleihin.

Keskustelua moderoi sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio, Sisustamalla Interior Design Oy. Malla Tapio vastaa myös Kouvolan Asuntomessujen Trendikoti- ja Sisustuslounge -kohteiden suunnittelusta.

Osallistu kilpailuun ja voita Skoda-laukku!

Vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Voit voittaa 40 litran Skoda-laukun, jossa on olka- ja selkähihnat. Palkinnon arvo on 40 €.

Saman kilpailun löydät myös muista Asuntomessut-artikkeleista.

Osallistu kisaan su 25.8.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

X