Mainos: Asuntomessut
Mainos | Asuntomessut Asuntomessut 2020

Virtuaaliset Asuntomessut on avattu - katso upeat kohteet ja sisustuksen uusimmat trendit

Nyt on tarjolla jotain aivan uutta Asuntomessujen 50-vuotisella taipaleella: virtuaaliset kierrokset kaikkiin kohteisiin ja sisustuksen uusimpia trendejä esittelevät virtuaaliset sisustuskierrokset.

Teksti:
Asuntomessut

Tuusulan asuntomessujen kohde 27a Lammikivitalojen paritalon toinen puoli.

Teksti:
Asuntomessut

Nyt on tarjolla jotain aivan uutta Asuntomessujen 50-vuotisella taipaleella: virtuaaliset kierrokset kaikkiin kohteisiin ja sisustuksen uusimpia trendejä esittelevät virtuaaliset sisustuskierrokset.

Osallistu virtuaalisille Asuntomessuille!

Asuntomessut jatkuvat elokuisen live-tapahtuman jälkeen virtuaalisesti, ja pääset nyt kurkistamaan messukoteihin vaikka omalta kotisohvaltasi käsin. Liiku huoneissa, siirry portaita yläkertaan, katso millaisia työhuoneita, saunoja tai keittiöitä kohteissa on. Tarkista työtason materiaali tai mittaa portaikon leveys.

Virtuaalimessuilla pääsee liikkumaan huoneesta toiseen vapaasti hiiren tai kosketusnäytön avulla ja katsomaan 360 asteen 3D-näkymän eri kohdista huonetta. Klikattavista tägeistä avautuu lisätietolaatikoita.

Tiloja voi tarkastella myös pohjapiirroksesta tai ”nukkekoti”-tilamallista. Ohjelman mittanauhan avulla voi tarkistaa esimerkiksi kohteen keittiön mittoja, tai kuinka pitkä ruokapöytä sinne mahtuukaan.

Kuvakaappaus paritalo Veljestecon virtuaaliselta kierrokselta. Voit kierrellä messukodeissa näppärästi vaikka kotisohvalta käsin.

Seitsemän sisustustrendiä esillä virtuaalisilla sisustuskierroksilla

Vuoden 2019 Asuntomessuilla Kouvolassa järjestettiin sisustuskierroksia, joille ilmoittautuneet messukävijät pääsivät kiertämään kohteita sisustamisen asiantuntijan opastuksella. Koska tänä vuonna sellainen ei ollut mahdollista koronapandemian vuoksi, sisustuskierrokset päätettiin toteuttaa virtuaalisina.

Sisustussuunnittelija Malla Tapio yhdisti seitsemän vallalla olevaa sisustamisen ja asumisen trendiä ja niitä erityisen hyvin edustavat messukohteet.

Esimerkiksi ekologisuuden ja vastuullisuuden trendiä edustaa kohde Pikkupolku Retro, jonka sisustusvalinnoissa on painotettu ekologisuutta ja suomalaista muotoilua. Skandinaavis-japanilaista hyvinvointia edustaa puolestaan kaikille aisteille suunniteltu Honka Huomen.

Sisustuskierroksen tieto on tarjolla kohteen yksityiskohtiin tägätyissä tietolaatikoissa. Virtuaalikierroksella avataan kyseistä trendiä ja kerrotaan, kuinka se näkyy tässä kohteessa sisustusalan ammattilaisen silmin, annetaan vinkkejä sisustamiseen sekä teknistä ja muuta taustatietoa tuotteista ja materiaaleista.

Virtuaalikierros näyttää asioita, joihin messuja omin silmin katsova ei ehkä tule kiinnittäneeksi huomiota tai joista kävijä ei edes saa tietoa.

”Siksi virtuaalikierroksesta on hyötyä myös messuilla jo käyneille. Se kertoo esimerkiksi, että tämä sauna edustaa japanilaisia vaikutteita, tässä kohteessa on räätälöity oven tyyliin sopivat karmit ja piilosaranat, tässä makuuhuoneessa on ääniohjatut verhot, tai että tämä pintamateriaali on mikrosementtiä”, sanoo Malla Tapio.

Kuvakaappaus Honka Huomenen virtuaaliselta sisustuskierrokselta. Messukodeista voi inspiroitua sisustuskierroksilla aivan uudella tavalla. Eri värisiä tägejä klikkaamalla avautuvat informatiiviset lisätietolaatikot.

Videokierroksia puuarkkitehtuurista ja rakennusten elinkaarilaskelmia

Asuntomessujen kestävyys ja vastuullisuus -teemaan paneudutaan virtuaalisilla messuilla myös erityisessä teemaosiossa, jossa ovat muun muassa puuarkkitehtuurin professori Pekka Heikkisen videokierrokset puuarkkitehtuurista sekä lisätietoa Hyvän Suuntaan -projektista. Projektin tavoitteena on tehdä Tuusulan Rykmentinpuistosta mahdollisimman hiilineutraali asuinalue.

”Kerromme sivustolla myös Asuntomessukotien hiilijalanjäljen ja hiilikädenjäljen arvioinnista. Se on Suomen ensimmäinen elinkaarilaskelma, jossa päästöt on laskettu näin suuressa mittakaavassa jokaisen rakennuksen osalta”, sanoo kehityspäällikkö Elina Strengell Suomen Asuntomessuilta.

Lisäämme sisältöä virtuaalisille Asuntomessuille myös matkan varrella. Kannattaa siis seurata sekä uutta sivustoamme että sosiaalisen median kanaviamme.

Osallistu kilpailuihin ja jätä palautetta

Virtuaaliset Asuntomessut ovat avoinna ainakin marraskuun 2020 loppuun asti. Virtuaalimessuilla voi vierailla maksutta ja kaikilla päätelaitteilla osoitteessa www.asuntomessut.fi.

”Kehitämme sivustoa jatkuvasti käyttäjäpalautteen perusteella, jotta voimme tarjota entistä elämyksellisemmän Asuntomessukokemuksen monikanavaisesti ja ympärivuotisesti tulevaisuudessa. Toivommekin, että mahdollisimman moni löytäisi sivustolle ja antaisi vierailustaan myös palautetta – niin risuja kuin ruusuja!”

Sivustolla voi osallistua erilaisiin kilpailuihin ja äänestää muun muassa virtuaalisten Asuntomessujen parasta messukotia, sisustuskierrosta sekä yleensä sykähdyttävintä Asuntomessuvuotta. Lisäksi sivuston kautta voi kertoa omia messumuistojaan ja jakaa asumisen haaveita.

Kilpailuihin osallistuneiden ja palautetta jättäneiden kesken arvotaan VIP-paketteja Asuntomessuille Lohjalla 2021. Paketti sisältää pääsyliput, lounaan tai päivällisen alkoholittomine ruokajuomineen messuravintolassa, sekä jäätelöt viidelle henkilölle.

Osallistu virtuaalisille Asuntomessuille!

X