Ajatuksia

Aamuja laskeskellen

16.6.2011 Teksti: Elina Hovinen

Olen ollut viime aikoina tosi väsynyt. En ole saanut itsestäni irti normaalia tehoa, en kotona enkä töissä. Aamuisin olen torkuttanut herätyskelloa tunnin tai pahimmassa tapauksessa jopa kaksi tuntia. Veto on pois. Lasken aamuja lomaan ja odotan purjehdusreissua enemmän kuin mitään. Elämässä on ollut viime kuukausina isoja myllerryksiä, niin kuin jotkut teistä ovat osanneet rivien väleistä lukea. Urheilukin on jäänyt normaalia vähemmälle, koska on täytynyt keskittyä tärkeämpiin asioihin. Purjehdusreissua odotan senkin takia, että saan totaalisen irtioton kaikkeen. Merellä on aikaa ajatella. Ei ole mihinkään kiire. Purjehtijalla ei voi koskaan olla kiire – merellä on aina perillä.

Vaikeita asioita on siis ollut ja niiden yli pääsemiseen menee aikaa. Täytyy olla kärsivällinen ja mennä askel kerrallaan eteenpäin. Kun saan asioihin etäisyyttä ja palaset paikoilleen, kerron teillekin mistä on ollut kyse.

Mutta eikö se ole niin, että se mikä ei tapa, vahvistaa?

Tein onnellisuustestin, tehkää tekin?

Ps. 15 aamua lomaan.

Kommentit (2)

sari-62: Sulla on ollut elämässä melkoisesti kaikkea! Huh huh. Kaikesta kuitenkin voi selvitä… Eikö?

Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos kannustuksesta! <3

Ja kyllä, kaikki, paitsi purjehdus on turhaa!

Usko pois,juuri noin se menee,aika tekee tehtävänsä,on armollinen ja antaa etäisyyttä.Itsellä kasaantui asiat aikanaan:aviero yllättäin 18 vuoden jälkeen(miehellä toisia naisia,joista yksi raskaana-enkä torvi ollut tajunnut mitään),isä sai pari aivoinfarktia,serkun poika,17v,halvaantui snoukkahypystä ja pian oma poika ajoi tuoreella kortilla pahan kolarin.Meni elämä vähän raskaaksi.Mutta kaikki järjestyy niinkuin on tarkoitettu.Haluaisin lainata sinulle edesmenneen joogagurun Yogi Bhajanin viisautta:”A principle in life to remember is to travel light.You are travelling all the time.Travel light,live light,spread the light,be the light.”Ja toisen viisauden luin eilen VOI HYVIN-lehdestä:”Alan oppia elämään:yksinkertainen mutta hidas prosessi:täytyy vain lakata olemasta osaamatta,lakata luulemasta,että elämä on vaikeaa,lakata tekemästä siitä vaikeaa,selaamasta kaiken aikaa sen käyttöohjetta,lakata uskottelemasta ettei osaa”-Kai Nieminen:Alan oppia

Ja eikös se mennyt niin,että kaikki,paitsi purjehdus on turhaa…?Namaste!

sari-62: Sulla on ollut elämässä melkoisesti kaikkea! Huh huh. Kaikesta kuitenkin voi selvitä… Eikö?

Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos kannustuksesta! <3

Ja kyllä, kaikki, paitsi purjehdus on turhaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *