Kuntoutus

Aamusali tyhjällä salilla, tai sitten ei

25.4.2013 Teksti: Elina Hovinen

Tänä aamuna lähdin siskon kanssa treenaamaan. Yritettiin yhteistreenejä jo viikko sitten, mutta onneton sisko oli unohtanut tuolloin laittaa kellon soimaan. Tänään kuitenkin onnisti. Olimme jo ennen puolta yhdeksää mestoilla. Salilla (Salmisaaressa) oli ihanan autiota, lämmittelimme crossarilla puoli tuntia ja vihdoinkin kun siirryimme tekemään lihaskuntoa, niin paikalle pelmahti koko joukkueellinen jääkiekkoilijoita. 😀 Ilmeisesti HIFKin pelaajat. Se siitä seesteisestä ja rauhallisesta aamusalista. Mun oli tarkoitus näyttää salinoviisisiskolle hyviä lihaskuntoliikkeitä, mutta nuo jääkaappipakastimet valtasivat kaikki mestat, niin jäi aika vähiin vaihtoehdot, joita tehdä kahvakuulilla ja käsipainoilla vatsalihasnurkkauksessa. Onnistuin silti piiskuroimaan siskon tekemään sellaisen treenin, että lopputreenistä ilmeet olivat aika totisia, eikä loppulämmittely enää oikein irronnut. Go Helkkis! Tuli huomattua, että tekniikan neuvominen toiselle ei ole kovin helppoa, varsinkaan kun en pysty näyttämään mallia kunnolla. Itselle moni asia on itsestään selvää, mutta jos ei ole aikaisemmin tehnyt liikkeitä, niin eipä ne niin selviä asioita ole. Että rispektiä personal trainereille. Oli tosi kiva olla leikkiä personal traineria ja olisi ihanaa, jos saisin siskosta koulutettua salihirmun. Sitten olisi jo kaksi siskoa harrastuskaverina.

Ihanan rauhallista…

…hetken

Välimallin variaatio jalkojen nostosta nyt käsivammaisena

 

Lopuksi vielä tein kuntoutusliikkeet salilla

Kesto: 1 h 47 min

Syke: keski – 129 bpm, max – 158 bpm

Kalorit: 660 kcal

Mun treeni koostui tunnin crosstrainerin polkemisesta ja lihaskunto-osuudessa tein vain sumokyykkyjä, kahdenlaisia vatsoja ja selänojennuksia, muuten hengasin ja opasin siskoa sykemittari päällä nakuttaen.

Treenibiisivinkkejä kuulisin mielelläni. Pantera (joo! :D) on kuunneltu puhki, samoin rähinäräppi, kahdeksan minuutin teknojumputuksetkin osaan jokaista biittiä myöten ulkoa. Mitä te kuuntelette treenatessa? Mun musiikkimaku on kyllä tosi kirjava, varsinkin urheillessa. Muutoin tykkään kuunnella housea ja klassista, mutta urheillessa Pantera kuulostaa yllättävän hyvältä.

Lisää noloja peilikuvia tyhjässä pukkarissa. Katsokaa mun käsirääpälettä. Ei ole enää paljoa hauiksesta ja olkapäästä jäljellä. Viime viikolla raapaisin olkapään salilla kuntopyörään, siitä tuo skraidu.

Päivällä kävin työkavereiden kanssa Ravintola Töölönrannassa kolmen ruokalajin lounaalla. Kieltäydyin viinistä, vähän kirpaisi.

Tänään tuntui melkeinpä jo kesältä. Aurinko lämmittää jo.

Kommentit (4)

Ensimmäinen nyt kuuntelussa, wau! Osui.

Salikammoisena ihmisenä viimeistään tuollainen joukkueellinen kuumia miehiä saisi allekirjoittaneessa aikaan sellaisen paniikkireaktion, että voisi pakomatkan aikana kupsahtaa kumoon muutama jääkaappipakastinkin!

No joo, oli tuo hieman hämmentävä tilanne itsellenikin. Pakenimme nöyrinä nurkkaan. 😀

seuraavat artistit listoille ellei ole jo: Alex Clare, Hardfloor, Fluke ja Moby. Oujea.

Ensimmäinen nyt kuuntelussa, wau! Osui.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *