Ajatuksia

Äitienpäivää!

12.5.2013 Teksti: Elina Hovinen

Äitienpäiväaamuna pysähdyin miettimään äitiyttä. Lapsille olen äiti, joka laittaa ruokaa, siivoaa ja tekee niiden kanssa juttuja. Lapsille en ole urheileva äiti tai äiti, jolla on lihaksia. Tämä on mulle tosi tärkeä asia. Olisin varmaan pillahtanut itkuun, jos äitienpäiväkortissa olisi ollut mainintaa mun urheilemisesta. Äitiys ja vanhemmuus on jatkuvaa kasvamista ja kipuilua. Koskaan ei ole valmis eikä koskaan ole täydellinen. Koko ajan tulee vastaan asioita, joita ei ole koskaan ennen kohdannut ja niistä pitää yrittää selvitä parhaalla mahdollisella tavalla. Aika kasvattava koulu, sanoisin.

Tämä on monelle täysin selvä asia, mutta sanon kuitenkin, olen arjessa paljon muutakin kuin sitä, mitä tänne blogiin kirjoitan. Haluan jakaa tänne positiivisia asioita ja kertoa omia arjen aikataulu/ruokailu/muita valintoja, jos niistä voisi olla jotakin iloa tai inspiraatiota teille lukijoille. Toki olen välillä ahdistunut, huolestunut, vihainen… Mutta usein nämä tunteet liittyvät henkilökohtaisiin asioihin, enkä kovin henkilökohtaisia asioita halua blogissa käsitellä. Olen joskus lähipiiriltäni kysynyt, annanko täysin väärän kuvan itsestäni blogin välityksellä. En kuulemma. Tällainen mä olen ja blogi ruokkii myös itseäni pysymään positiivisena ja optimistisena.

Olemme mieheni kanssa käyneet elämässä monia isoja asioita läpi. Oli niin vaikeita aikoja, että jopa lähipiiri luuli, ettei me päästä niistä yli. Matkaa on vielä näidenkin asoiden kanssa tarvottavana, mutta olemme jo ihan lähellä vuoren huippua. Kohta voimme tökätä lipun vuoren huipulle ja nostaa kädet ylös voittajina. Tässä me vielä olemme – yhdessä, tiiminä. Olen joskus sanonut, että olemme viiden tähden tiimi. Viisi jäsentä, viisi tähteä, täydellinen joukkue. Tähän mä uskon ja tähän mä pyrin.

2010

2011

2011

2012

Rakastakaa toisianne!

Kommentit (14)

Kiitos! <3 Ihanaa kevättä myös sinulle ja perheellesi!

Ihana postaus! Hyvää äitienpäivää sinulle 🙂

Kiitos paljon!

Voih, miten ihana postaus! Oon täällä aivan liikkiksenä :’) Hyvää äitienpäivää sinulle Elina!

Ja haha pakko muuten näin tuntemattomana kommentoida, että hauska nähdä kuvia sun miehestä ja eka ajatus vaan ”siis teijän kuopus on aivan hänen näköinen!!” ihan kuin noihin tyyppeihin olisi joskus tosielämässä törmännyt hehe.. Mutta siis, piti vain sanoa, että kyllä siitä isän ja tyttären tuntee!

Voi kiitos! 🙂

No mutta eikö ole! Mua välillä naurattaa katsoa miestä, kun näen hänessä kuopuksen ja toisinpäin. 😀 Luonteeltaankin ne on ihan yhtä hyväntuulisia ja leppoisia.

Ihana ja todella aito kirjoitus! <3

Hyvää Äitienpäivää!

Kiitos Monna!

Ihana postaus <3.

Ja tiedätkös, mun mielestä annat itsestäsi juuri niin ihanan, sydämellisen, ystävällisen ja reippaan kuvan blogin kautta kuin olet luonnossakin. Jotenkin koko blogi on niin Elinaa, vaikka pääasiallisesti käsitteletkin urheiluun ja liikkumiseen liittyviä asioita, että melkeinpä kuulen sun äänen päässäni aina kun käyn lukaisemassa näitä sun juttuja :D.

<3

Ihana Hannele, kiitos kommentista! Kiva kuulla, koska en mä halua olla muutakaan tai feikata mitään. 🙂

Voi että, mulle tuli myös melkein tippa linssiin, vaikken äiti olekaan! Olen todennäköisesti sinua muutaman vuoden vanhempi nainen, vihaan juoksemista ja en ole koskaan purjehtinut, tai ollut edes yhteysalusta pienemmällä veneellä merellä, mutta rakastan kuntosalia ja pyöräilyä! 🙂 En muista olenko kommentoinut aiemmin ainakaan mitään kovin mieleenpainuvaa, mutta luin juuri eräästä toisesta blogista siitä, miten ne ”taustahiljaisetkin” voivat olla bloggaajille kullanarvoisia, joten siitä rohkaistuneena ajattelin kirjoittaa muutaman rivin.

Huonoina päivinä ja nopeasti lukaistuna blogijutuista saa joskus sellaisen ihmeellisen ”voi hitto, mitä superihmisiä/muoti-ihmeitä/rikkaita perijättäriä/onnistuneita laihduttajia, miksenminäikinä….” tunteen. Sitten kuitenkin jonain muuna päivänä kun ehtii ajan kanssa lukemaan, tajuaakin että hei, siellä kirjoittaa ihan samanlainen, tunteva, välittävä, joskus kärsivä, usein innostava, hyväntuulinen ja tämän blogin osalta tietysti myös perhettään rakastava ihana nainen! 🙂 Tämä koskee siis kaikkia muitakin blogeja, mutta pidän erityisesti näistä tällaisista, missä pääosassa ei ole uudet merkkilaukut ja viikottaiset uusien vaatteiden shoppailut. Lisäksi olet idolini liikunnan suhteen, vaikutat sellaiselta pieneltä ja pippuriselta tehopaketilta, jollainen itsekin haluaisin olla 🙂

Kiitos, että kirjoitat iloksemme ja joskus raotat muitakin ajatuksia ja kokemuksia, kuin vain niitä onnistumisia ja huippujuttuja! Joskin juuri ne positiiviset asiat saavat palaamaan aina uudelleen juttujesi pariin. 🙂

Voi että! <3 Ihana kommentti, kiva kun jätit merkkiä itsestäsi. Lämmitti mieltä enemmän kuin arvaatkaan.

Tiedätkö, kun olen monesti miettinyt, miten kukaan jaksaa lukea mun blogia, koska olen niin tavallinen ja mun arki on ihan kuin kenen tahansa muun. Ehkä tähän voi samaistua tai jotain?

Kiitos ihanasta postauksesta. Samoja asioita tuli äitienpäivänä pohdittua. Omat lapseni ovat pienempiä kuin sinun, mutta paljon tulee pohdittua sitä, millaista kuvaa maailmasta haluan itseni kautta heille välittää. Ihana perhe teillä, ihanaa ja aurinkoista kevättä teille kaikille!

Kiitos! <3 Ihanaa kevättä myös sinulle ja perheellesi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *