Urheiluvälineet

Äkillinen tarve

24.2.2012 Teksti: Elina Hovinen

Perjantai on mennyt tyylipuhtaasti möhötellessä. Hain typsyt päiväkodilta ja ajettiin suoraan kauppakeskukseen. Vedettiin illalliseksi subit ja lähdettiin sitten täydellä mahalla shoppailukierrokselle. Hellyin ostamaan esikoiselle hukkuneen kännykän tilalle uuden. Kosketusnäyttöpuhelimen, jollainen kuulemma ”kaikilla on”. Niin varmaan, mutta kun halvalla sai, niin mikäs siinä.

Itselleni löysin salihanskat ja ne nostohihnat, mutta kotona huomasin, että hihnat olivatkin nyrkkeilyhanskan alle suojasiteeksi tai vastaavaksi tarkoitettu. Ehkä mä keksin niille käyttöä. Ei sitä tiedä, jos nyt innostuisin kokeilemaan jotakin kamppailulajia, josta olen haaveillut yläasteesta alkaen.

Nyt mies viimeistään, vaihda sivua tai älä lue.  Ostin ehkä seitsemännet kuulokkeet vuoden sisään.

Nyt unille. Huomenna olis tarkoitus reenata. Ihanaa! Motivaatio on ihan huipusssaan. Love it.

Paitsi ei vielä. Melkein unohdin kertoa sen äkillisen tarpeen joka tässä illan kähmeessä vielä tuli. Eli tarvitsen leuanvetotangon.

Leuanveto on laji, jota en vielä osaa yhtään. Viimeksi kun yritin (jouluna) sain vaivoin vedettyä kolme kertaa leuan tangon tasolle. Haastetta. Sitä mä kaipaan melkein asiassa kuin asiassa. Tässä siis uusi sellainen. Ja voisin myös ottaa kuvan naisen lihakset kaupantekijäisiksi.

Nukkukaa hyvin ja treenatkaa hyvin!

XOXO, Elina

Lue myös

Suosittelemme