Elämä

#arki

5.3.2015 Teksti: Elina Hovinen

Pitkästä aikaa vähän enemmän ihan tavallisen elämän kuulumisia. Tälläkin kertaa kerron kuulumiset kuvin.

Maanantai alkoi kasvohoidolla pHformulan toimistolla. Iho on ottanut vähän takapakkia stressin ja ihonhoitotuotteiden muutoksen vuoksi, joten odotin käyntiä innolla. Kirjoittelen taas pHformulasta ja ihonhoitorutiineista oman postauksensa.

Lapsivapaalla viikolla ehtii treenaamaan enemmän, joten maanantaina kävimme CompactFitissä ja tiistaina Liikuntamyllyssä, eilen kävelyllä ja tänään taas CompactFittiin.

Opettelin rinnallevetoa raakana ja meinasin menettää hermoni, kun en saanut painoja nousemaan ja tekniikassa on hiomista. En ole enää niin kiukkuinen, joten sillä kiukun tuomalla angstilla olen ennen tehnyt asioita. Olen purkanut kiukkua painoihin ja treenaamiseen. Nyt vaaditaan puhdasta päättäväisyyttä, jota en meinaa löytää. Se on päästä kiinni, tiedän, mutta en uskonut itseeni tarpeeksi. Tällainen pieni itsetutkiskelu tapahtui tiistai-iltana. Uuden oppiminen on todellakin monella tapaa uuden oppimista.

Olen tainnut moneen kertaan kertoa, että rakastan kynsilakkoja. Lakkaan kynnet vähintään kaksi kertaa viikossa. Kynsien lakkaaminen on mulle yhdenlainen rentoutumiskeino. Lakkaan kynnet lasten nukkumaanmenon jälkeen. Kynsien lakkaamisen jälkeen on pakko olla ainakin puoli tuntia ihan paikoillaan. 🙂


Työpäivän välipala.

Uusi työmatkareitti, jota en ole vielä kauheasti ehtinyt pysähtyä kuvaamaan. Tämäkään harmaus ei varsinaisesti houkutellut kuvaamaan.

Päivän asu. Tulen kuulemaan kuittailua tästä kuvasta työkavereilta. 😀

Tänään repusta ei löytynyt ihan kaikkia niitä vaatteita mitä piti. Menee se työpäivä trikoissakin.

Kommentit (3)

Kiitos! 🙂

Kävimme

Hei ihanaa! Oletko löytänyt rakkaan rinnallesi? Paljon onnellisia hetkiä teille!
Raota vähän, missä tutustuitte ja joko seurustelette/ suunnittelette yhteen muuttoa?

Kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *