Kilpailu

Arvontalaulu raikui…

30.10.2011 Teksti: Elina Hovinen

Netistä löydetty joku randomgeneraattori arpoi K pour Karité hellävaraisen sampoon, hiusseerumin ja korjaava hoitoaineen voittajaksi numeron 47, jonka kirjoittaja oli mimosa kommentillaan: 

Minulla oli lapsena todella paksu ja pitkä tukka. Murrosikäisenä en jaksanut enää harjata sitä päivittäin, joten se alkoikin hyvää vauhtia takkuuntumaan pahasti. Yhtenä päivänä olin saanut tarpeekseni rastottuneista takuista, ja vollotin äidilleni karmeita hiuksiani. Äiti selvitti hiuksiani tunnin, ja sai kun saikin niistä taas sileät! Olin ikionnellinen! Siitä lähtien olen harjannut tunnollisesti hiuksiani.

Mimosalle lähtee tällainen paketti. Onnea mimosa!

Kiitos kaikille 103 kilpailuun osallistuneelle. Ennätysmäärä kommentteja! Kommentit herättivät ajatuksia. Moni oli lyhyiden hiusten kannalla, mutta mä en siltikään ole eivätkä lapseni suostuisi leikkauttamaan lyhyitä hiuksia. Sain monia hyviä vinkkejä teiltä, muutamat otin heti käyttöön. Yritän tästä lähtien varata enemmän aikaa lasten hiustehoitoon, ettei se olisi kiireen takia vastenmielistä – ”ole nyt paikoillasi, tämä sattuu, jos pyörit”. Eilen annoin tytöille iPadin nenän eteen kylppärissä ja leikkasin kultakin vuorollaan hiukset. Keskimmäiseltä lähti 15 cm pituutta, nyt hiukset eivät enää yllä takapuoleen asti ja ovat juuresta latvaan asti paksua ja tervettä hiusta. Kaikilta lähti vähintään 5 cm pituutta. Nyt meillä on jokapäiväisessä käytössä tuo K pour Karitén selvityssuihke, lapset eivät enää anna harjata hiuksiaan ilman.

Hiustenhoidon pitäisi olla mukavaa ja ihanteellinen tilanne olisi, jos lapset tulisivat itse pyytämään, että harjaisin tai letittäisin heidän hiukset. Nyt puuhastelemaan koti siistiksi. Ihanaa, kun tänään on enemmän aikaa kellojen kääntämisen takia. Tuntikin on jotain.

Illalla koostetta viikon treeneistä.