Kauneus

Aussie Blog Awards

13.4.2014 Teksti: Elina Hovinen

Minäkin olin siellä! Nämä olivat minulle ensimmäiset blogikokkarit. Jännittin ihan kauheasti gaalaan menoa, asuvalintaa ja kaikkea. Pyysin aveciksi nuorinta siskoani, jonka kanssa emme ole koskaan olleet yhdessä ulkona ja on pitänyt pitkään nähdä ja tehdä yhdessä jotakin.

Helka ja minä, välissä 10-vuotta ikävuotta.

Voi sitä säädön määrää ennen gaalaan pääsyä. Olin jättänyt yllättäen mekon hankinnan aivan viimetippaan. Tilasin mekon Nellystä viikkoa ennen gaalaa ja jouduin jännittämään gaalapäivään asti mekon saapumista. Lisäksi jännitysmomentin toi järkyttävä päänsärky, johon perjantaiaamuna heräsin. Mulla on särkenyt päätä torstaista asti. Aivan kammottava oksettava kipu. Hirveällä droppimäärällä saan kivun pois, mutta ei se ole pidemmän päälle kovin järkevää. Perjantaina sain kivun pois kylmäpussilla ja kourallisella lääkkeitä. Jouduin päänsäryn takia perumaan Heidin kanssa sovitut aamutreenit. 🙁

Mekko saapui puolen päivän aikaan, vihdoinkin! Ennen kun olin varma mekosta, en tietenkään voinut päättää asusteita. Se hetki, kun saapumisilmoitus kolahti postiluukusta, niin alkoi tapahtua. Säntäsin ostamaan asusteita ja tietty ensin hakemaan mekon, että tiesin onko se sopiva ja minkälaiset asusteet siihen käy. Lopulta ostin korut ja valitsin kengät ja kun vihdoin olin bussissa menossa siskon luo laittautumaan, tajusin, että se pussi missä korut on, jäi kotiin. Onneksi mies oli niin avulias, että toi korut mulle ennen gaalaan lähtöä.

Kuvista ei kunnolla näy, mutta hihat ovat mattaglitteriä ja huulet olin laittanut yhtäkkiä sähäkän pinkiksi. Silmissä oli heti kunnolla tumma meikki ja hiukset olin letittänyt toiselta puolelta ja toinen puoli sai olla valloillaan. Mä oon aina tuollaisissa tilaisuuksissa jotenkin niin hämmentynyt, etten osaa ottaa riittävästi kuvia. 

Oli ihana tavata blogisiskoja. Ihan kuin tuntisi, muttei sitten kuitenkaan. Tilaisuudessa oli ihan hirveästi tuttuja kasvoja. Muutamia uskalsin käydä moikkaamassa.

FitFashion edustaa. Kuva lainattu Katrin blogista.

Avec-Helka

Tähtihetki oli tavata Mustabarbaari ja Prinssi Jusuf. 😀 Tosi kivoja tyyppejä. 

Gaalassa oli tarjolla tosi hyvää ruokaa, mutta harmillisen vähän istumapaikkoja, siksikin valokuvaaminen oli hankalaa, koska kädet oli koko ajan täynnä. Varsinainen palkintojenjako meinasi peittyä hälinän alle, mutta tunnelma oli kuitenkin ihanan iloinen ja kupliva.

Mun ilta loppui vähän kesken, koska päänsärky palasi. Kotimatka oli aivan yhtä tuskaa, kun tuntui, että pää räjähtää. Kotona se sitten yltyi vielä astetta hirveämmäksi, onneksi se vähän hellitti lääkkeiden ja kylmäpussin avulla ja sain nukahdettua. 

Kommentit (4)

Oi kiitos!

Upea olet ja todella kaunis siskosi <3

Kiitos paljon! <3

Todella tyylikäs! Ja hiukset on aivan upeat! 🙂

Oi kiitos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *