Uncategorized

Be Reddy!

29.4.2014 Teksti: Elina Hovinen

*Yhteistyöpostaus

Kirjoittelin teille viime syksynä Reddvillestä, muistatteko? No enpä minäkään muistanut kunnolla, joten kerrataan.

Reddville on siis palvelu, johon rekisteröitymällä saat ilmaisia tamponeita kotiovelle kuljetettuna. Eikö kuulostakin älyttömältä? Tässähän on pakko olla jokin koira haudattuna. Mutta eipä ole. Oikeasti saat ilmaisia tamponeita kotiin kuljetettuna säännöllisin välein ja usein tamponien mukana tulee kivoja pieniä yllätyksiä.

Tämä uskomattoman kuuloinen palvelu pyörii siis mainostajien avulla. Tamponipaketissa on aina jokin mainos ja tätä kautta mainostajat ovat maksaneet tamponit puolestamme. Samat mainostajat lahjoittavat tuotenäytteitä meille onnekkaille tamponien vastaanottajille. Mainostajina ovat olleet esimerkiksi Nivea, Puma, Sebamed, Acon ja liuta muita tunnettuja tuotemerkkejä. Tällä hetkellä Reddville palvelulla on jo yli 75 000 käyttäjää.

Reddville Finland

Pikkulinnut kertoivat, että kesällä on tulossa lisää huikeita kampanjoita, joten rekisteröidy tämän kuun loppuun mennessä, niin olet mukana jo heti toukokuun kampanjassa.

  1. Rekisteröidy osoitteessa reddville.fi ennen keskiviikkoa 30.4.2014 niin olet mukana seuraavassa kampanjassa (toukokuu)!
  2. Ensimmäiset ilmaiset tampoonit lähetetään suoraan kotiovellesi (ja ne ovat 100 % ilmaisia, ei postituskuluja tms.)
  3. Saat sähköpostiisi uutiskirjeen. Siinä on kampanjaan liittyviä kysymyksiä, joihin vastaaminen kestää noin 2-3 minuuttia.
  4. Jos vastaat kysymyksiin, saat seuraavan ilmaisen erän ilmasia tampsuja. Niin helppoa! Mikäli taas jätät vastaamatta, seuraava tilauksesi peruuntuu, mutta mitään lisäkustannuksia ei kuitenkaan tule!

Reddvillellä on myös iPhoneen ladattavissa oleva app, jota itse käytän pysyäkseni kärryillä kuukautiskierrostani. Tämä kätevä app kertoo myös milloin mahdolliset PMS-oireet alkavat, niin pystyn jotenkin henkisesti suhtautumaan joka kuukausittaiseen hulluuteeni. Minua tämä palvelu oikeasti jeesaa niiden mielenhäiriöiden kanssa elämiseen. Toivottavasti sinä et kärsi tästä samasta vitsauksesta.