Ajatuksia

Caseapp-arvonnan voittaja ja alekoodi

21.11.2014 Teksti: Elina Hovinen

Ystäväiseni Sari pääsi onnettaren hommiin facebook messengerin välityksellä ja arpoi voittajaksi kommentin nro 52. Voittaja on Suvi, jolle laitan meiliä ja lähetän ilmaiskoodin omien kuorien hankkimiseen. Onnea Suvi!

Teillä on joulukuun loppuun asti mahdollisuus tilata Caseapp-kuoria ja suojakalvoja -20 % alennuksella koodilla: ENDORFIN20 Näin joulun alla hyvä lahjaidea. Vink vink.

Tämä onnetar täällä näppiksen ääressä on näyttänyt koko viikon vähän nyprsäkkää naamaa. Jotakin pikkukiviä on päässyt livahtamaan mun kenkään hiertämään ja ne pitäis saada ravisteltua pois. Aivan aivan, nyt kalenteria katsomalla löytyi selitys. Kolme kirjainta ja naisesta tulee peto. Tänään nimittäin tuntui siltä, että lopetan kaiken – työt, blogin, facebookin, instan, juoksun, salin ja pakenen johonkin eräpirtiin elämään luonnonvaraista elämää. 😀 Ihan hyvä tässä illalla nyt asiaa paremmin tarkasteltua naureskella, että tulipahan taas kilistyä. Onko muita PMS:stä kärsiviä kilipäitä liikkeellä? 😀

Kommentit (10)

Vauva- ja imetyshärdellissä meni muutama vuosi ilman tätä vaivaa, mutta nyt taas entistä ”ehompana”. Ööh. Ärsyttävää.

Täällä yksi kilipää myös! En muistanutkaan kuinka PMS laittaa kiukuttamaan.

Vauva- ja imetyshärdellissä meni muutama vuosi ilman tätä vaivaa, mutta nyt taas entistä ”ehompana”. Ööh. Ärsyttävää.

Mäkin olen tänään aikonut lopettaa kaiken…:D Joka kuukausi sama masis- kiukku-ahdistus.

😀 ”onneksi” meitä on muitakin.

Jos vaan PMS:stä pääsisi eroon tai että olis vähän vähemmän raivohullu ja pää ei ihan kokonaan hajoaisi, niin olen aika valmis vaikka syömään pikkukiviä. Helvetillistä oloa kolme päivää 12 kertaa vuodessa. Voi sitä itkun, kiukun, raivon, särkyjen ja murhanhimon määrää, sitähän on kokonainen kuukausi ja ylikin vuodessa. Sääliksi käy läheiset, paras olisi varmaan olla yksin pimeässä peiton alla. Onneksi tietää että se menee ohi ja on jo jotenkin oppinut elämään asian kanssa.

Niinpä. Pahimpina kilikausina oon yrittänyt selvittää ruokavalion vaikutusta näihin oireisiin. Niistä on tutkimustietoa, mutta se vaatis kyllä vähän uhrautumista.

Vaikka asian tiedostaa, niin aina sen kanssa ei siltikään osaa toimia. On tämäkin…

Kilipää ilmoittautuu.. Ihan pepusta koko kolmen kirjaimen yhdistelmä. 🙁

Niin on, todellakin. Tsemppiä sinne!

Kiitos arvonnan järjestäjälle ja onnettarelle! Tää voitto tuli niin tarpeeseen! 🙂

No kiva! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *