Kauneus

Caseapp-arvonnan voittaja

1.9.2013 Teksti: Elina Hovinen

Perjantaina päättyi Caseapp-arvonta. Äsken naputtelin arvontakoneeseen haarukan ja kone arpoi 43 vastauksesta voittajaksi vastauksen numeron 22.

Vastaus numero 22 kuului kommentoijalle Kaisa Kuha. Olen lähettänyt hänelle ilmaiskoodin, jolla voi tilata itse suunnittelemat kuoret.

Lohdutuspalkintona kaikki lukijat saavat 9.9.2013 asti kuorista 20 % alennuksen koodilla: FITFASHION20.

Kiitos kaikille kommenteista, niitä oli tosi kiva lukea. Oli kiva lukea minkälaisia lukijoita blogilla on ja syitä miksi jaksatte käydä uudestaan lukemassa. Muistakaa antaa palautetta jatkossakin, myös negatiivista. 

Energistä alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (8)

Moimoi, vastasinkin sulle sähköpostitse. Onneksi koodi löysi onnellisesti perille. Ehdin jo tosissaan säikähtää.

Moikka!

Ei nyt liity tahan postaukseen, mut armeliaasti kyselisin paljastaisitko ruokavaliosi 🙂
Tyyliin muutaman paivan ruokapaivakirjan. Kiinnostais tietaa pystyyko tuollaisen kropan muokkaamaan ihan kotiruualla, vai vedetaanko vahan lisaravinteita esim protsku-pirteloita, aminohappoja tms.
Ma kavin juuri GNC-liikkeessa tyhjentamassa kukkaroni sinne ja monta torppoa tuli raahattua kotiin, en tieda onko ne turhaa, mut testataan nyt.
Mietin vaan, etta lieko kaikki nuistakaan ihan terveellisia on, mut en varmaan mene rikki tasta kuuden viikon testista 🙂

Ja onnittelut juoksusta! Mielettoman hienoa!

Hei hyvä toive taas tähän väliin, toki voin paljastaa, pitäisi vain aktivoitua ottamaan taas kuvia annoksista. Tässä vaiheessa voin kuitenkin paljastaa, että kotiruoalla mä liikun. 🙂 Mä en vain tykkää lisäravinteista, vaan mieluummin pureksin jotain maukkaampaa. 🙂

Kiitos onnitteluista, oli kyllä hieno juoksukokemus!

Onnittelen minäkin hyvin menneestä juoksusta.
Ja esitän postaustoiveen tähän perään. Vatsalihastreenisi. Toistot ja kuinka usein. Oon aikaisemmat postaukset aiheesta lukenut, mutta onko liikkeet jotenkin päivittyneet, vaiko samoilla vanhoilla hyviksi todetuilla mennään? Olisko mahdollista?

Kiitos!

Hyvä toive ja ehdottomasti päivittäminen tässä on paikallaan. Pitää vain valjastaa joku kuvaamaan mun treeniä.

Moikka!

Ihana päästä suunnittelemaan uniikit kuoret

Mutta ilmaiskoodia en ole saanut

Kerran vielä uudestaan 🙂 yritin kommentoida mobiililaitteella tätä postausta, mutta se ei näköjään onnistunut. Jostakin syystä vastaukseni katkeaa kesken. Kummallista.

Kiitos palkinnosta. Tuota ilmaiskoodia ei kuitenkaan ole tullut minulle 🙂

Moimoi, vastasinkin sulle sähköpostitse. Onneksi koodi löysi onnellisesti perille. Ehdin jo tosissaan säikähtää.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *