Suhteet

Chilli sunnuntai

7.8.2011 Teksti: Elina Hovinen

Tämä päivä on ollut juuri sellainen, mitä tarvitsin tämän viikon päätteeksi. Viikko oli melkoista hulinaa sairastelun, lasten päiväkodin aloituksen, siivouskeikan ja töiden aloituksen takia.

Tälle aamupäivälle olimme sopineet naisporukan kanssa brunssitreffit Dylaniin. Yksi porukan jäsen tuli pitkästä aikaa Amerikasta käymään. <3 Söimme mahat pullolleen 15 euron brunssilla. Oli kyllä tosi kiva paikka ja hyvät mätöt. Brunssin jälkeen jäimme vielä juoruilemaan kallioille. 

Tämän viikon muita kivoja juttuja ovat olleet päiväkotimatkalta löytyneet vadelmapuskat, hyväntuuliset lapset ja eilisiltaiset vieraat. Äsken saimme vielä meidän kiertolaisen taas kotiin. Esikoinen on kierrellyt sukulaisilla hoidossa. Reilun viikon päästä hänellä alkaa koulu ja sitten arki normalisoituu vihdoinkin. Viikko-ohjelmaan pitäisi mahduttaa treenit, lasten uudet jumppaharrastukset ja muut normikuviot. Mua vähän jännittää, miten tokaluokkalainen pärjää iltapäivät yksin kotona. Kerhopaikkaa ei irronnut enää kakkosluokkalaiselle. Muuten kyllä odotan arkea ja tuttuja rutiineja. Tälle viikolle en saanut mahdutettua yhtään salitreeniä. Treenit koostuivat pelkästään pyöräilystä ja siivouksesta, mutta pyöräilykilometrejä kertyi kuitenkin 87, vaikka olin kaksi päivää kotona sairastamassa.

Leppoisaa sunnuntaita teillekin!