Terveys

EasyTone ja kipeä pohje

11.5.2012 Teksti: Elina Hovinen

Arkiviikko on nyt pulkassa, vihdoinkin. Tämä viikko tuntui tosi pitkältä ja raskaalta, en tiedä miksi. Ehkä on vain vaikea totuttautua taas normiviikkoon, kun on ollut pätkäviikkoja.

Suunnittelin tälle illalle pitkää juoksulenkkiä, mutta mun oikea pohje on tosi kireä ja kipeä. Ei penikka, vaan ihan pohjelihas takaa. Juoksusta kipeytyy pelkät pohkeet, muut paikat kyllä kestää. Juoksu jää siis väliin ja suunnittelin karkaavani salille pakoon jääkiekkoa. En olekaan vielä ehtinyt testata mun upouusia Reebok EasyTone -kenkiä. Oon niistä ollut aivan tohkeissani ja oon pitänyt niitä kotona siivoillessa jalassa. Sain kengät blogin kautta testiin.

Kengät ovat siis erityisesti kävelyyn suunnattu. Kengät aktivoivat paremmin eri lihaksia ja näin tehostavat treeniä. Kerron lisää kokemuksia, kun olen korkannut kengät. Ainakin kengät ovat ihanat. Tykkään väristä ja kengät tulivat niin tarpeeseen. Mun aiemmat kengät oli ostettu TopSportista 7 eurolla ja ne eivät ole edes kunnolliset treenikengät. Ihanaa!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=igqR7Pcxfmk&w=560&h=315]

 

Voi eeei. Just katsoin, että sali menee jo yhdeksältä kiinni. Ulkona sataa. Blaah.

Kommentit (7)

Anonyymi: Enpä minäkään erityisemmin, mutta onhan se kiva testata ja katsoa onko mitään vaikutusta. Ja kivalta nuo näyttää. Kehtaa salille mennä pällistelemään tuollaisssa.

Kiitos mielenkiintoisesta linkistä. 🙂 Täytyy kokeilla ihan puhdasta paljasjalkajuoksua.

Onpa kauniit tossut, jään mielenkiinnolla odottamaan kokemuksia:)

Aivan syötävän suloiset tossut, kuin karkit!

Minäkin jään odottelemaan palautetta, mielenkiinnolla katsellut noita popoja jo jonkun aikaa.

Moro. Hienot popot. Sain eilen vinkkiä syödä säännöllisesti Magnesiumia, kun valittelin kireetä pohjelihasta.

Itse olen vedellyt jo 2-3 vuotta Vivobarefooteilla,muita en ehkä enää kelpuuta.Mutta uusi ja itsellä toivottavasti pysyvä laji on nyt toukokuussa Suomeen lanseerattu Pranabeats:joogaasanoita ja tanssia(hiphop,bollywood,tangoetc)yhdistettynä siis tunti hikeä ja harmoniaa.KOUKUSSA HETI!Käykää googlettamassa Mia Jokiniva,yoginiva jne ja tutustukaa ideaan.

niobe ja Ezzuli: Eikö ole! Mä niin tykkään! Ja haluan äkkiä päästä testaamaan.

Alex: Kiitos! 🙂 Ja hyvä muistutus tuo magnesium, pitääkin nostaa ne taas tuohon keittiöön esille, että muistan ottaa.

sari: Oon haaveillut noista Vivobarefooteista jo jonkin aikaa ja tuijotan kuin ihmettä sellaisia, jos joskus vastaan juoksee. PranaBeats kuulostaa ihanalta, mutta mulla on jokin ihmeellinen kynnys tanssillisiin tunteihin. Oon niin huono tanssimaan, mutta aina sitä voi oppia, koska rytmitajua pitäisi kuitenkin löytyä. Kiitos vinkistä! Vaikuttaa tosi kiinnostavalta.

Jotenkin en usko tuollaisiin kenkiin, mutta odotan silti kommentteja käytöstä.

Minuakin kiinnostaa enemmän barefoot- ja muut kevyet kengät, ja innostus on vain kasvanut kun olen lukenut blogia, jonka kirjoittaja juoksee paljain jaloin. Blogi löytyy täältä:

http://paljasjalkamatti.blogspot.com/

Anonyymi: Enpä minäkään erityisemmin, mutta onhan se kiva testata ja katsoa onko mitään vaikutusta. Ja kivalta nuo näyttää. Kehtaa salille mennä pällistelemään tuollaisssa.

Kiitos mielenkiintoisesta linkistä. 🙂 Täytyy kokeilla ihan puhdasta paljasjalkajuoksua.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *