Kuntoutus

Edistystä

14.11.2013 Teksti: Elina Hovinen

Nyt harmittaa, kun en ole ottanut kunnollisia ennen-kuvia leikkauksen jälkeen. Tänään nimittäin muistin, että aluksi tein hauista 2 kilon painoilla. Tänään tein 12 kilon käsipainoilla. Penkkipunnerrusta aloitin tekemään parin kuukauden kuminauhajumppailujen jälkeen 7 kilon käsipainoilla ja nyt teen 18 kilon käsipainolla. Pystypunnerrusta tein 5 kilolla, tänään tein 14 kilolla. Tässä muutamia. Jalkoja pystyin tekemään melkein heti leikkauksen jälkeen, mutta leikkauksen jälkeen mun treenaamistyyli muuttui enemmän itseäni haastavampaan suuntaan. Pitää vain uskaltaa kokeilla isompia painoja ja uskoa itseensä. Tänään tein jalkaprässiä 200 kilolla. Yksin ei olisi tullut mieleenkään laittaa moisia painoja, mutta pojat lämmittelivät 250 kilolla, niin ajattelin, että kokeilenpa itsekin vähän isompia painoja. Neljä 12 toiston sarjaa meni yllättävän kevyesti.

Kovalevyn syövereistä löytyi tällainen kuva. Kuva on otettu toukokuun puolivälissä, jolloin leikkauksesta oli kulunut vajaa kaksi kuukautta. Kuvassa mä jännitän hauiksia ihan oikeasti. 😀

Kunto tällä hetkellä.

Sitten vielä pari kuvaa tämän viikon treeneistä.

Hyviä treenejä loppuviikkoon!

Kommentit (12)

Tsemppiä hurjasti leikkaukseen ja toipumiseen! Muista noudattaa fyssarin ohjeita ja ole kärsivällinen. Hyvä siitä tulee!

Siis vautsi noita kilomääriä! Ja huima ero puolen vuoden takaiseen. Mahtavaa 🙂

No eikö! Mä oon aika fiiliksissä. 🙂

Huh, mitä kehitystä, ja ei vaan tossa sun ulkomuodossa, vaan etenkin painoissa! Ihan käsittämättömillä painoilla sä vedät! Ou mai … tästä saa varmasti muutkin tsemppiä! Hienoa työtä! 🙂

Jei! Kyllä sitä kehittyy, kun vaan treenaa määrätietoisesti.

Sä oot niin <3

Ite oot. <3

14 kg pystypunnerruksessa? HUH! Siinä on tavotetta kerrakseen, eikä 12 kg hauiksissakaan mikään pikku juttu ole. Tässä näkee, ettei salitreenaus sulje pois juoksua eikä juoksu salia! Tietysti jalkapäivä pitää ajottaa oikealla tavalla, mut eihän kukaan hullu muutenkaan pidä jalkapäivää useita kertoja viikossa 😀

🙂 Ei sali poissulje juoksua eikä toisinpäin, vaikka ei tämä ehkä se ideaalein vaihtoehto ole. Jalkapäivän kanssa tosiaan pitää taktikoida tai tehdä suosiolla vähän keyvemmin, riippuen siitä mihin haluaa keskittyä.

Tosi upeaa! Todellakin, välillä kun euforiaa ilmassa, niin pelkän endorfiininkin aikaansaaman tunteen vuoksi olisi valmis rehkimään, dopamiiniakin siinä hyvänä kakkosena erittyy. Tietty lihasten kasvu tietysti kupletin juoni. Loistokkaalta näyttää, varmasti ravintotasapaino selkeästi balanssissa, muutoin noissa määrissä treenaten uhkana ylikunto. Mutta sen voi torjua ihan perustavanlaatuisin konstein, muista proteiinin ja kreatiinin saanti!
Yst. Lahja

Kiitos! 🙂

Proteiinin saantiin olen yrittänyt kiinnittää huomiota, mutta lisäravinteet on mulle vaikeaa muistaa. Kerro mulle kreatiinista lisää? 🙂

Hyvä idea ennen ja jälkeen kuvat, vaikken noilla painoilla treenaa edes ennen. Olkapään bankartin korjaukseen menossa. Oot antanut omalla esimerkilläsi toivoa et elämää on olkaoperaation jälkeenkin. Kiitos.

Tsemppiä hurjasti leikkaukseen ja toipumiseen! Muista noudattaa fyssarin ohjeita ja ole kärsivällinen. Hyvä siitä tulee!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *