Elämä

Ei kipuu ei hyötyy

3.9.2013 Teksti: Elina Hovinen

Taas lähti viikko räjähtäen käyntiin. Piti kyllä vähän väkisin räjäytellä, muuten ei olisi irronnut. Sunnuntai meni Midnight Runilta toipuessa ja muutenkin perjantain univelkoja lepäillen. Eilen oli pakko ravistella kaikki löysäily pois ja nollata oikein urakalla. Pyöräilin työmatkat, kävin tekemässä pitkän koko kropan salitreenin ja juoksin vielä salilta kotiin. Tuon treenimäärän jälkeen piti vähän keräillä nurtsilla ennen kun jaksoin raahautua sisälle.

Treenin jälkeen olikin ihan nollat taulussa. Gainomaxin uudet palautusjuomat on nyt lanseerattu. Näissä on vähemmän sokeria ja enemmän proteiinia. Ja nämä ovat hyviä!

Tänään olen ollut kaikkea muuta kuin pirteä. Aamuisin kännykän ruudulla lukee imarteleva teksti.

Menin aamulla autolla töihin ja meinasin menettää totaalisesti hermot siinä ruuhkassa junnaamiseen. Kuka hullu jaksaa tuota joka päivä? Niin hermostuttavaa. Pakko oli mennä autolla, koska kesken päivän piti käydä lääkärissä.

18 päivää Espoon Rantamaratoniin. Kääk.

Kommentit (6)

Sain sitä blogin kautta testattavaksi, tulossa kauppoihin ihan n y t nyt.

Mielenkiintoinen tosiaan tuo artikkeli voima- ja kestävyysharjoittelun yhdistämisestä samalle kerralle. Itsellä meni paras juoksuaika kesälomalla syteen, kun lonkka kipeytyi. Vaikka luottofyssari on rassannut triggerneuloilla ja muutenkin irroittunut kaikki lihat luista, on jalka reidestä vieläkin yhtäpuuta. Lonkka vissiin parani, koska nyt voi taas jolkotella. Lääkkeeksi tuli kuitenkin raskaiden painojen kanssa touhuiluja ja olen miettinyt miten sen toteuttaisi samalla kertaa juoksemisen kanssa, kun tuo aika on aina kortilla. Kannattaa siis varmaan tehdä ensin tuo voima ja sitten vasta radalle. Tämän yhdistelmän toteuttaminen onnistuu muuten mainiosti Espoon Ratiopharm-areenalla, jossa viime talvena on tullut kierrettyä rataa eräskin kerta. Suosittelen Areenaa loskakeleillä, aika herkkua vetää tartania kesäreimeet päällä kun räntä lentää!
Koetahan lepäillä, näytät aika uupuneelta, heh! Olehan tarkkana, ettet sössi maralle valmistautumista vikoina päivinä liikaa rehkimällä!

On tosiaan mielenkiintoista. Ihan noin puhtaasti en ole tuota toteuttanut, mutta täytynee testata.

Tuo Ratiopharm-areena on kyllä hyvä treenimesta. Olen käynyt siellä pariin kertaan tutustumassa, mutta Elixialaisena kertamaksu on aika suolainen enkä halua Elixiasta ainakaan vielä pois. Se rata on kyllä kurko.

En mä rehki liikaa, nyt en ole kahteen päivään tehnyt MITÄÄN. Historiallista.

Huh, sulla on melkonen vauhti päällä !:) Rauhottuuko yhtään rantamaratonin jälkeen, vai onko seuraava tavoite jo asetettu ?:)

Heh, joo. Nyt olenkin sitten kaksi päivää vain möllöttänyt.

No ei ole vielä asetettu, pitäis varmaan miettiä. Vantaan maraton tulee liian äkkiä. Joku puolikkaan ennätys olis kiva tehdä tälle vuodelle vielä.

Mistä ostit tuota gainomaxin vähäsokerisempaa? Meidän lähikaupoissa on vaan sitä perusversioo…

Sain sitä blogin kautta testattavaksi, tulossa kauppoihin ihan n y t nyt.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *