Juoksu

Energiajuoma ilman myrkkyjä

25.6.2014 Teksti: Elina Hovinen

*Yhteistyöpostaus

Sain mahdollisuuden testata uudentyyppistä energiajuomaa. Kyseessä ei ole mikään ED tai Battery (molemmat ovat kyllä pitkien työpäivien salaisia paheitani), vaan energiajuoma, joka ei sisällä kofeiinia, guaranaa, tauriinia tai lisättyä sokeria. Evoke-energiajuomissa on luotettu luonnon omiin ainesosiin. Tämä energiajuoma sopii lapsillekin. Siitä voi päätellä, että kyseessä on oikeasti turvallinen tuote. Kaiken hyvän lisäksi tämä tuote on suomalainen.
Evoke-juomat
Untitled

Testasin ensimmäisen kerran juomaa viime viikolla ennen työmatkajuoksua. En tiedä oliko onnistuneeseen lenkkiin syynä juuri tämä juoma, vai myöhäinen aamuaikataulu. Joka tapauksessa hyvän makuista juoma on ja hyvä oli myös fiilis tuona aamuna. Tropical Fruits -maku oli mehumaista, muttei yhtään äklösokerista.

Untitled

Tänään sitten testasin Orange-makua työmatkajuoksun jälkeen.  Mätsäsin tietysti kynnet ja takin juoman mukaan. Heh. 😀 Tykkäsin tästä mausta yllättäen enemmän ja se maistui suorastaan taivaalliselle tahmaisen aamujuoksun jälkeen. En osaa sanoa kuinka paljon potkua nämä tuo, mutta ainakin tänään aamupäivä meni pirteästi.

Toivottavasti teinit löytävät nämä niiden epäterveellisten juomien sijaan. Evoke-energiajuomia löytää tällä hetkellä pääasiassa pääkaupunkiseudun K-kaupoista, mutta vähitellen myös koko maasta.

Kommentit (2)

Samaa mieltä!

Tää on ihan sika hyvä juttu! Ehdottomasti täytyy kokeilla 🙂

Samaa mieltä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *