Elämä

Ensimmäinen keventelyviikko

10.9.2013 Teksti: Elina Hovinen

Ensimmäinen keventelyviikko alkoi vähän kuin pakon edestä kevennellen. Eilen pyöräilin töihin, mutta siellä se pyörä on vieläkin työpaikan parkkihallissa. Vatsakivut yllättivät jälleen. Ihan hirveä hinku olisi juoksemaan tai salille, mutta ehkäpä huomenna sitten.

Tämän päivän sporttailut suoritin laina-autolla, jonka saimme käyttöön oman auton huollon ajaksi. Kävin samalla reissulla hengittelemässä meri-ilmaa ja kuuntelemassa meren ihania ääniä. En anna syksyn vielä kokonaan tulla, vaikka tänään onkin ollut ihan syksyinen ilma ja fiilis. 

Täytyy tunnustaa, että tykkään autoista. Nopea, tyylikäs ja virtaviivainen auto on asia, joka saa mun sydämen läpättämään. Ja vauhti. Ollakseni ristiriitainen sanon kuitenkin, että auto on täysin turha ja se vain saastuttaa. Ilman autoa pärjää ihan hyvin. Silti mä salassa fiilistelen hienoja autoja ja tykkään hurjastella. Kasvoinhan mä teinivuodet autotallissa poikien kanssa. Ei se koira niistä karvoista pääse… Amis mikä amis.

Miten sun viikko on alkanut? Olisiko sulla jotakin vastaavaa tunnustusta heittää kommenttiboksiin? 🙂

Kommentit (8)

😀 😀

Autot on kivoja niin kauan kun ne toimii 😀
Ma tykkaan myos autoista, isoista joissa moottori murisee mukavasti ja bensaa palaa kaasuttaessa enempi kuin ehdin tienata. Ajelen sellaisella kaytannon syista ja mukavuuden halusta. Auto ei ole kuitenkaan mulle mitaan muuta kuin kayttotavara, josta tarpeen tullen pystyn luopumaan ja vaikka ajaa ladalla.

Ma oon reenannut salilla ja kovaa, eilen meni syomiset monkaan ja kesken reeniin ruoka kiipesi suuhun takas, yoks. Tein reenin silti. Tanaan taas soin lepopaivan sapuskaa, mut intouduin salille illasta ja tuossa helteessa huonolla ruualla ja sali rehkimisella ei meinannut jaksaa reenia loppuun. Olihan siella ilmastointilaite, mut ei ollut kylla tarpeeksi kylmaa saadetty. Huomenna on pakollinen lepopaiva, liikaa muuta ohjelmaa ja torstaiksi on luvassa aamusali ja iltasali eli tupla mukavaa. Aamulla punttia ja illalla aerobista. Niin siistia kun tauon jalkeen paasee salille ja urheilemaan, jospa naa rasvat sulais ja olo paranis.

ps. Kavin muuten allergia testeissa ja sain melkoisen pitka ruoka-aine allergia lappusen, kanamuna, kahvi, parsakaali, viljat…. Siis olen yliherkka sille ruualle, mita olen lahinna syonyt. Nyt kun olen jattanyt ne pois ruokavaliosta, niin vatsaoireet on helpottaneet. Jos taas sun vatsaoireet johtuvat kierrosta niin en voi kuin suositella akupunktiota. Silla saa kivut veks.

Samaa mieltä autoista. 😀

Treenaaminen on vaan niin kivaa, mutta vatsaongelmat ja täydellä mahalla syöminen ei kyllä. :S

Pitäisiköhän munkin käydä ihan oikeasti testauttamassa vatsaoireiden syy. Sitten ei tarvitsis enää arvuutella.

Ai herkku, laina-auton keula on niin härkänen!! Turha varmaan tunnustaa, että täällä kans autofriikki moi ja myös poikien kanssa kasvanut. Mulla oli oma Honda Monkeykin joskus kuudennella luokalla, haha. Pahis.

Pitäiskö sun tehdä noihin vatsakipuihin liittyen Food Detective -testi? Siitä selviää aika paljon yliherkkyyksiä. Googlella löytää siitä hyviä kokemuksia paljon, tsekkaa!!

Vois kai tuon testin tehdä, vaikka näiden vatsakipujen syy oli jossakin muualla kuin ruuansulatuksessa. 🙂

Meillä oli ennen bemmi, jota rakastin ulkonäöllisesti ja sekin oli käynyt saamassa lisätehoja verstaalla, mutta nyt.. Nyt meillä on Mitsubishi Evo VIII FQ 340, joka kiihtyy nollasta sataan 4,6 sekunnissa. PURE LOVE. Ei tarvii pelätä, etteikö kerettäis synnärille 😀 😀 Ja on äkäisen näköinen ulkonäöltään, vaikkakin ralliautomainen spoilerinsa kanssa. Mutta tykkään! Mullahan ei ole korttia enkä tiedä autoista mitään, mut ei se haittaa 😀

Aiettä! Säkin oot samanlainen! 😀 Ei sitä korttia tarvita siihen, että fiilistelee vauhtia ja kaunista ulkomuotoa.

Niin ja piti sanoa, että tuo FQ tulee sanoista fucking quick! 😀 😀

😀 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *