Juoksu

Ensimmäinen polkujuoksukilpailuni: Sipoonkorpi Trail

28.4.2015 Teksti: Elina Hovinen

Yhteistyökumppanini Zero Point järjesti mulle osallistumisen Sipoonkorpi Trail -polkujuoksukilpailuun. Kisa juostaan tulevana lauantaina 2.5.2015. Juoksen tapahtumassa 10 kilometrin reitin. En uskalla vetää tapahtumassa puolimaratonia, koska en ole koskaan aiemmin juossut kisaa metsässä. Haluan ensin kokeilla lyhyempää reittiä, että opin jatkoa varten minkälainen rasitus tuollainen matka ja maasto on ja miten jatkossa pitää valmistautua.


Kengät: Salomon Speedcross 3 (saatu blogin kautta)

Vihdoinkin pääsen kokeilemaan mun trail running -kenkiä tositoimissa. Tähän mennessä olen ulkoiluttanut niitä vain Nuuksion kävelyreiteillä. Sunnuntaina olimme taas Nuuksiossa käveleskelemässä. Kyllä se luonto on vaan ihmeellinen paikka. Koko viikonlopun yllä leijali pieni kireys ja väsymys – niin lapsissa kuin meissä aikuisissakin. Kaikki se kireys jäi sinne Nuuksion sumuisiin metsiin. Oli ihan satumaisen kaunista. Luonnon rauha ja kauneus laittaa aina asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Yhdessäolo kiireettömästi tekee myös hyvää meille kaikille.

Miettikää miltä tuntuu juosta näissä maisemissa! Ahh! Itselleni oli suuri helpotus, kun luin tapahtuman sivuilta, että ei tarvitse osata suunnistaa, vaan reitti on merkattu. Vois nimittäin muuten käydä niin, että tämä köpö löytäisi itsensä mättäältä ihmettelemästä missä sitä oikein ollaan. 😀

Kommentit (6)

Oi kiitos! 🙂

Ihan pysäyttävän upeita kuvia! Upeaa metsää ja tuo sumu, huh miten kaunista. Allekirjoitan muuten niiin täysin sanasi luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta. Kun päässä kiristää ja meinaan paukahtaa jokaisesta pienestäkin vastoinkäymisestä, suuntaan metsään hengittämään. Auttaa aina!
Tsemppiä kisaan! Nauti!

Metsässä oli aivan älyttömän kaunista sunnuntaina! Kannatti mennä, vaikka sateen uhka oli ilmassa.

Kiitos! Ihan varmasti nautin. 🙂

Sipoonkorpi on ihana ja polkuverkosto on suuri 🙂 Nautinnollista kisaa sinulle! Itse en valitettavasti pääse sinne, mutta pian on jo Bodom trail, jonne oon toista kertaa menossa! Huippu tapahtuma! Polkutapahtumissa kyllä tunnelma on huipussaan, eikä yhtään tajua olevansa ”kisassa”. 😉

Oli kyllä aivan huippu tapahtuma, maasto ja maisemat! 🙂 Mä tuun Bodomillekin. 🙂 Tunnelma oli kyllä ihan toinen verrattuna katujuoksutapahtumiin. Tykkäsin todella!

Aivan sairaan upeita kuvia! Tuon laiturikuvan kun seinälleni saisin. 🙂

Oi kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *