Elämäntyyli

FitFashion edustaa

28.12.2013 Teksti: Elina Hovinen

Tänään tuli uusi FitBODY-lehti lehtihyllyihin. Lehdessä edustaa useampi blogikollega ja tästä saman katon alta minun lisäkseni Venla Savikuja ja Jonna. Jonna ja minä edustimme äitisarjaa. 🙂 Silloin kun haastattelupyyntö tuli, olin suorastaan kauhuissani. FitBODY pyytää minulta haastattelua. Kääk. Olen vain tavismamma, joka sattuu tykkäämään treenaamisesta. Uskaltauduin kuitenkin haastatteluun ja kuvauksiin. Kuvista tuli ihan kivat ja kokemus oli jälleen kiva. Käykää hakemassa lehti, jos kiinnostaa tietää tarkemmin. Lehdessä mm. hyviä vinkkejä leuanvetotekniikkaan.

Tämän päivän urheilulliset suoritukset olivat rauhallinen työmatkajuoksu töistä kotiin ja myöhemmin illalla rinta-hauis-treeni. Puuh.

Työmatkajuoksu oli kerrankin aika leppoisaa tönkköjaloista huolimatta. Vauhti oli sen verran hidas, että juoksu oli nautinnollista (7,5 km 45 minuuttiin).

Illan treeni meni vähän kiukutteluksi ja pelleilyksi. Mies tykkäisi hinkata sen sata liikettä lihasryhmää kohti ja mä kaipaan hikeä. Tehtiin penkkipunnerrusta, vinopenkkiä, taljassa rintaa ylhäältä ja alhaalta. Ja vielä jos yks liike, niin kiljun. Mä tykkään enemmän kokonaisvaltaisesta treenistä. Pitäisi nyt vain saada mies ylipuhuttua tähän tai siirtyä suosiolla Vetosalille Natan & kumppaneiden riesaksi. Miten niin kaipaan vaihtelua?

Siellä mä kuitenkin kuulaisesti ähellän

Huomaan muuten, että jalkatreenin jälkeen kiittelen miestä treeniseurasta ja kannustuksesta, mutta hauis-ojentaja-rinta-akselin treenin jälkeen olen varmis nitomaan kaverin seinille. Yllättäen, kun on kyse mun heikoimmista lihaksista, joissa ei tunnu kehitystä tulevan millään. 😀 Pitäiskö vain katsoa peiliin?

Lue myös

Suosittelemme