Ajatuksia

Freesimpi vuoden alku

19.1.2014 Teksti: Elina Hovinen

Herkuton ja alkoholiton elämä tuntuu paljon pirteämmältä. Vuodenvaihteessa tosiaan päätin, etten syö koko vuonna karkkia enkä suklaata ja lisäksi päätin jättää alkoholin vain erityistilaisuuksiin. Kummatkaan eivät ole olleet mulle ongelma, mutta silti huomaan selkeän eron olossa, mielialassa ja vireystilassa. Mikään niuho en (vieläkään) ole ja sallin itselleni herkuttelua jossakin määrin. Suosittelen kyllä kaikille! On ehdottomasti kokeilemisen arvoista. Tämä viikonloppu on ollut kiva! Erityisen kivan tästä tekee hyvin sujuneet treenit, auringonvalo, perheen yhdessäolo ja hyvä ruoka. Mitäpä sitä muuta tarvitseekaan?

Hyvän fiiliksen viikonloppua kuvina.

Perjantaina möhnättiin sohvalla koko perheen voimin ja nassutettiin poppareita. Katsottiin koko perheen lemppariohjelmaa The Voice of Finlandia.

Lauantaiaamupäivällä kävin ihanan Kukan kanssa brunssilla. 

Kuuntelin Pharrell Williamsin Happya repeatilla ja imin jokaisen auringonsäteen itseeni.

Hengasin hyvässä seurassa.

Treenattiin olkapäitä tänään. Tällä kertaa mä otin kuvan miehestä, jonka olkapäät oli tulessa. Kosto! Hähää.

Aina pitää tehdä vatsoja. Tällä kertaa tein vähän hooceempää versiota. Lähtöasento lähtee ylhäältä ja sitten hallitusti vartalo suorana laskeudutaan niin alas kunnes tipahtaa penkille.

Tänään törmäsin salilla Steffiin. Supermimmi treenaa parin viikon päästä oleviin crossfit-kisoihin. Hyvältä näytti treenit! Ihanan aurinkoinen tyyppi. 🙂 Go Steffi!

Illalla lähdimme vielä lasten kanssa luistelemaan. Tunnin luistelun jälkeen tytöt söivät hyvällä ruokahalulla iltapalat ja nukahtivat ihan hetkessä sänkyihinsä. Luistelukentälle sattui joku ihana esiteini taitoluistelijatyttö, joka opetti tytöille piruetteja, sirklausta ja takaperin luistelemista. Ihana!

Tämä pirpana ei vielä sirklaa, mutta ehkä lopputalvesta. 🙂

Mulla oli jalassa neljä numeroa liian isot hokkarit, mutta silti luisteleminen oli kivaa. Hokkareilla luistelu oli ihan uutta, mutta kyllä se lopulta minultakin sirklaus sujui. Nyt pitää ostaa omat luistimet, että voidaan useammin käydä luistelemassa. Tuossa meidän vieressä on tekojääkin.

Nyt unta ja hyvällä fiiliksellä alkavaan viikkoon!

Kommentit (12)

Alkoholi on oikeasti melkein karkkiakin pahempi, koska se vaikuttaa mielialaan ja unenlaatuun. Karkista tulee vatsa ja pää kipeäksi. Nyt kun miettii, niin miksi ihmeessä sitä haluaa syödä tuollaisia, jotka tekee huonoa sun kropalle? Puhtaista raaka-aineista saa myös tosi hyviä herkkuja.

Moi!
Sun inspiroivana olen kanssa kokeillut holitonta + herkutonta tässä tämän tammikuun ja aion ehdottomsti jatkaa vielä pidemmällekin. Olo tuntuu niin raikkaalta!

Hyvää viikonalkua sulle! 🙂

Kiva kun on vertaistukea! Eikö olekin raikkaampi olo?

Mukavaa viikonalkua sullekin! 🙂

Karkittomalla minäkin, onnellisena. Koko vuosi tarkoitus, jipii. Ois niin ihana saada sulta ruokapostaus koko päivältä.

Noniin, meitä on kaksi. Käypä aina välillä kertomassa miltä on tuntunut? 🙂

Ruokapostauksen toteutan huomenna. 🙂

Hei!
Ruokapostaus olis kyllä kiva ja kiinnostais myös miten keliakia on muuttanut perheen ruokailutottumuksia.
Onko muunkin perheen ruokavalio muuttunut? Ihana viikonloppu teillä 🙂
Karkittomalla/herkuttomalla itekki yrittäny olla, mutta retkahdin vkonloppuna 🙁 Kyl se tästä 🙂

Ruokapostauksen toteutan tosiaan huomenna ja voisin samalla vähän avata tuota keliakia-asiaa. Kyllähän se on perheen ruokatottumuksia hieman muuttanut.

Ei kannata yhdestä retkahduksesta masentua. 🙂 Katse eteenpäin.

Mun pitäisi saada toi sama herkkulakko käyntiin. Joulusta jäi pienimuotoinen mässäilyvaihde päälle vaikka olin tosi hyvin saanut pois kaiken ylimääräisen syönnin viime vuoden alussa.
Treenit on onneksi taas hyvällä vauhdilla ja kun vielä kun pääsee juoksemaan ja nostamaan kuntoa niin on vielä parempi.

Tuttu fiilis. Mässäily jää tosi helposti päälle, mutta herkuttomuuteenkin tottuu tosi nopeasti. Se on vain päätös ja sitten se muuttuu.

Tsemppiä treeneihin!

Minä laitoin juuri eilen illalla faceen haasteen itselleni, eli kuinka moni tykkää niin niin monta arkipv olen syömättä herkkuja. Viikonloppuisin annan toistaiseksi itselleni luvan herkutella jotain. Ongelmani on ollut työssä mässäily :/ Äklöä! 70 arkipäivää siis edessä, tai enää 69 😉 Varmasti jatkan tavalla tai toisella tuon jälkeenkin.
Tsemppiä sinullekin! Olet rautainen nainen 🙂

Mulla oli vuonna 2012 74 tykkäystä samanlaisessa päivityksessä. Se meni tosi helposti kuitenkin. Mä vedin ihan nollalinjalla koko ajan tuolloin. Nyt sallin itselleni leivonnaisia joskus harkiten.

Kiitos samoin, teräsnainen!

Mä oon ollut vuoden alusta karkkilakossa (tai herkkulakossa, tammikuun ajan kaikki pullat jne pannassa) ja alkoholia ei juuri viime vuonnakaan yhtä kertaa lukuunottamatta tullut juotua (inhoan alkoholin makua, joten ei tuu ikinä juotua yhtä pulloa tai lasillista nautiskellen) ja kyllä on energisempi olo. Alkoholitonta jatkan luultavasti koko vuoden ja karkitontakin luultavasti. Ehkä tummaa suklaata otan joskus kahvin kanssa ja gluteenittomia leipomuksia. 🙂
Hyviä treenejä ja energistä ja seesteistä fiilistä sullekin 🙂

Alkoholi on oikeasti melkein karkkiakin pahempi, koska se vaikuttaa mielialaan ja unenlaatuun. Karkista tulee vatsa ja pää kipeäksi. Nyt kun miettii, niin miksi ihmeessä sitä haluaa syödä tuollaisia, jotka tekee huonoa sun kropalle? Puhtaista raaka-aineista saa myös tosi hyviä herkkuja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *