Suhteet

Frendit

21.5.2013 Teksti: Elina Hovinen

Eilen oli sovittu illaksi tapaaminen porukan kanssa, jolla hengattiin ennen ja jälkeen milleniumin (haha). Silloin, kun kaikki olimme nuoria, angstisia ja täynnä elämännälkää. Voi meitä! Nyt hymyilyttää, kun miettii sitä sen aikaista menoa. Kaikilla oli jotenkin hämmentävän tarkasti selvillä, mitä kenestäkin tulee isona. Oli suuria suunnitelmia, joista osa toteutuikin. Kaikenlaista on tullut yhdessä nähtyä ja yhtäkkiä sitten istutaan saman pöydän ääreen ja katsellaan toisiamme pöydän yli. Selvästi huomaa, että ikää on tullut ja sen mukana tasapainoa. Osasta on tullut vanhempia, kaikkien silmänympärykset muistuttaa eletystä elämästä.  Samat tyypit, yhtä tutut, mutta samaan aikaan vieraatkin. En osaa millään kuvailla kaikkea sitä fiilistä. Mun mielestä tuo on vaan niin hienoa, että vieläkin kokoonnumme, harvakseltaan, mutta kokoonnumme kuitenkin. Oon niin kiitollinen, että nuokin ihmiset ovat olemassa ja oon saanut niihin tutustua. Aika monia ihmisiä on omaa elämää kyllä ehtinyt sivuta. Moni on jatkanut matkaa, mutta muutamat on jäänyt pysyvästi.

Kiitos A, J, A ja R!

Näiltä kahdelta sain luvan kuvien julkaisuun.

Tämän hetken herkkubiisit

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pY-CACRCdt8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SlOmdyH_7Os[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WZoRs_Q1f0I[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E2Y1NHB_FgU[/youtube]

Kuunnelkaa tästä se oikeakin versio.

Kommentit (6)

Niinpä, niin on!

Mä en kyllä hirveästi muista käyttää. On mulla vitamiineja, joita olis oikeasti tarkoitus syödäkin. Muita lisäravinteita en oikeastaan käytä. Magnesiumia muistan ottaa silloin, kun paikat on ihan jumissa tai jonkun palautuspirtelön vedän, jos en kiireessä keksi muuta tai jaksa laittaa ruokaa heti treenin jälkeen.

Pitkäaikaiset ystävät on kyllä aivan mahtavuutta. Monet murheet ja onnen hetket hitsaa kummasti yhteen. On parhautta, että saa jakaa omaa elämäänsä sellaisten ystävien kanssa, jotka ovat kulkeneet melkein puolielämää rinnalla 🙂

Uudet ystävätkin totta kai ovat aina ihana asia, kuitenkin ystävyyden syventyminen ottaa oman aikansa ja vaatii molempien panostamista.

Erään ystävän kanssa ollaa kuljettu ihan vauvoista asti yksissä. Vanhemmat tutuistui synnytysvalmennuksessa ja sieltä jo mammojen masusta alkoi yhteinen polku. Tämä henkilö on mulle niin tärkeä, ettei sitä pysty sanoin kuvamaan 🙂

Totta. Kyllä sillä vaan on merkitystä, että toinen tietää pitkän historian, taustat ja kaiken sen vaiheilun nuoruuden angstista tähän päivään.

Hei, Daft Punkin levyn löysin vinkkisi perusteella, mukavaa! On soinut enemmänkin lenkkikuulokkeissa viime aikoina:)

Ootko ennen kuunnellut Daft Punkia? Musta tämä on jännän aikuismaista aiempaan tuotantoon verrattuna.

Moikka,

Ystavat on tarkeita ja varsinkin sellaiset jotka on ystavia vaikka aikoihin ei ole nahty ja kuultu. <3

Ihan mielenkiinnosta kysyn, Kaytatko lisaravinteita, vitamiineja jne ?

Niinpä, niin on!

Mä en kyllä hirveästi muista käyttää. On mulla vitamiineja, joita olis oikeasti tarkoitus syödäkin. Muita lisäravinteita en oikeastaan käytä. Magnesiumia muistan ottaa silloin, kun paikat on ihan jumissa tai jonkun palautuspirtelön vedän, jos en kiireessä keksi muuta tai jaksa laittaa ruokaa heti treenin jälkeen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *