Yhteistyöpostaus

Game ON!

6.2.2016 Teksti: Elina Hovinen

*Yhteistyössä Vierumäki

Olen saanut olla mukana suunnittelemassa ihan ainutlaatuista tapahtumaa. Nimittäin Vierumäelle järjestetään toukokuussa sportti- ja hyvinvointibloggaajille viikonloppu, joka sisältää ei niin vakavamielisen seitsenottelun lisäksi hyvää seuraa. 😉 Tapahtuman tarkoituksena on kaiken hauskanpidon ja kisailun lisäksi verkostoitua ja viettää aikaa Vierumäellä. Vierumäki on huippu paikka rentoutumiseen ja kaikenlaiseen tekemiseen, joka vähänkään liittyy liikuntaan tai hyvinvointiin. Viime kesänä vietin upean viikonlopun Vierumäellä. Vaikka tuo viikonloppu sisälsi yhden juoksutapahtuman, niin se sisälsi myös hemmottelua ja rentoutumista.

Parasta tässä tapahtumassa on mielestäni se, että tällä kertaa paikalle ei ole kutsuttu vain eturivin bloggaajia, vaan mukaan pääsee kaikki, jolla on aihetta liippaava blogi. Olisi mahtavaa jos kaikki bloggaajat aasta ööhön innostuisivat tulemaan mukaan, ihan vaikka jo siitä syystä, että majoitusten hinnat alkavat 49 eurosta. 🙂  Yöpyminen ei ole tietenkään välttämätöntä, koska voi osallistua vain päiväohjelmaan, mutta itse ajattelin ottaa pitkän kaavan mukaan irtioton arjesta.

Sanomattakin lienee selvää, että mä olen mukana, mutta niin on myös Monna! Ehkä säkin?

Lisätietoa tapahtumasta ja kisapäivän ohjelma löytyy täältä. Klikatkaa ilmoittautumaan TÄSTÄ!

Kommentit (6)

Kannattaa ehdottomasti tulla mukaan!

Mä en muista oliko tuolle viikonlopulle jotain juoksutapahtumia…

Voi vitsi miten mukavan kuuloinen tapahtuma ja olisi ollut huippuu kivaa osallistua muutta juuri samana viikonloppuna olen Köpiksessä juoksemassa maratonia. :/

Kuulostaa huippu kivalta!! Tosissaan pitää harkita mukaan tulemista! 🙂

Hei! Tosi kiva juttu 🙂 Taidan lähteä mukaan 😉

Tää on kyllä hauska idea! Jos kroppa antaa myöten, niin mä kyllä ilmestyn paikalle!

Tämä kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta tapahtumalta ja mahdollisuudelta tavata muita liikuvia bloggareita. Itse on vasta aloitellut blogin kirjoittelua ja olisi kiva tutustua muihin. Mietin vaan, että mahtoiko tuona viikonloppuna olla joku puolimaratonkilpailu.. Toivottavasti ei.. =)

Kannattaa ehdottomasti tulla mukaan!

Mä en muista oliko tuolle viikonlopulle jotain juoksutapahtumia…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *