Kauneus

ghd-rakkautta

26.5.2014 Teksti: Elina Hovinen

Lupasin teille ennen äitienpäivää, että kerron sitten mitä saan äitienpäivälahjaksi. On ollut melko haipakkaa enkä ole vielä ehtinyt kirjoitella tästä aiheesta mitään, mutta nyt tulee. 

Äitienpäiväaamuna lahjapaketista kuoriutui pitkään haaveilemani suoristusrauta. Suoristusrautojen kuningatar, nimittäin ghd ECLIPSE. Kävin Marsaanan lehdistöpäivillä äitienpäiväviikolla ja siellä ghd:n maahantuoja esitteli mulle tuotetta ja suoristi mun sinä aamuna suoristamani, mutta sateessa uudelleen kihartuneet hiukset. Mä olin ihan myyty. Uskomattominta oli, kun samana päivänä lähdin uudelleen sateeseen (tietysti ilman sateenvarjoa), niin hiukset eivät kihartuneet uudestaan ja olivat vielä seuraavanakin päivänä aivan priimakunnossa.

Ghd:llä suoristamisen jälkeen hiuset näyttävät paljon terveemmiltä ja tuntuvat ihanan sileiltä. Hiuksia on pakko hiplata koko ajan suoristamisen jälkeen, koska ne tuntuvat niin oudon pehmeiltä. 

Taisi mennä vihjailut ja ghd-hehkutus perille, kun mies osasi kääriä pakettiin mulle oman ghd:n! Hyvä Ripa! 🙂

Nyt seuraa säikäytysmomentti. 😀 Mun hiukset ovat luonnonkiharat ja siitä syystä aina tosi pörröiset ja kuolleen näköiset, vaikka mitä tekisi. Katsokaa vaikka. Pahoittelut meikittömästä ja finnisestä ulkomuodosta. Haha. Kuvassa hiukset ovat puhtaat ja föönatut.

Ja miltä hiukset näyttää sitten suoristamisen jälkeen. Suoristamisen jälkeen hiusten väri näyttää aivan erilaiselta, tosin näiden kuvien välissä hiuksia on vähän leikattu ja tyvi värjätty.

Tekee mieli tehdä vielä postaus, jossa suoristan puoli päätä vanhalla suoristusraudalla ja toisen puolen ghd:llä, niin näkisitte vielä selvemmin eron. Kiinnostaako tällainen, vai riittääkö tämä hehkutus? 😀

Tästä vempeleestä tuli äkkiä mulle ihan välttämätön arjen pelastaja. Miten sitä ennen pärjäsikään?

Kommentit (12)

Näin mäkin olen kuullut. 🙂 Ihan must vehje.

Hahaha, mulla on samanlainen pehko aamuisin, tosin ehkä vähän enemmän kiharapörröä, tiedän niin tunteen ja GHD on kyllä ollut jo tovin ostoslistalla, en vaan ole raaskinut vielä ostaa sitä…

😀 Jee, että meitä pörröpäitä on muitakin.

ghd on kertainvestointi ja rohkeasti voisin väittää, että maksaa itsensä takaisin.

Raipelle kyllä tästä pointsit kotiin 🙂 Mistäköhän mä saisin oman GHD:n, onhan toi nyt huikeaa jälkeä! Hitto, kun synttäritkin meni jo…

Todellakin. Raipe ansaitsee pojot tästä. 🙂 Kyl sä vielä saat omasi, kun vihjailet tarpeeksi 😛

Joo, kiinnostaa! Jotenkin ei mee kaaliin miten suoristusrauta voi tehdä kaikkea tuota 😀

Täytyy toteuttaa. 🙂 Uskomaton tuo rauta kyllä on.

Tää menee kyllä nyt vakavaan harkintaan… Mitä lämpösuojaa tai muita tuotteita käytät tukkaan ennen ja jälkeen tuolla käsittelyn?

Mä teen tästä vielä postauksen, mutta tällä hetkellä käytän Biozellin lämpösuojaa ja viimeistelyyn Schwarzkopfin hiusöljyä + muita muotoilutuotteita.

Vau! Kiinnostaa ehdottomasti! =D Omat luonnonkikkurat pörröttää heti kun ovesta ulos astuu. Kaikki aina karehtii luonnonkiharia vaikka kuinka yritää selittää kuinka hankalat nämä on. Vähä vaan turhan tyyris tuo kutrien pelastaja =/

Mä toteutan tuon jatkopostauksen. 🙂

Jeah,tiedän tunteen,sillä paksuun kuontalooni ei mikä tahansa rauta tepsi. Meillä on tyttären kanssa käytössä toinen suoristusrautojen rollsroyce, Cloud nine,jota lämmöllä voi suositella. Investointi kannattaa,sillä markettiraudoista ei voi edes puhua samana päivänä Cloud 9:n tai GHD:n kanssa!

Näin mäkin olen kuullut. 🙂 Ihan must vehje.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *