Kauneus

Haaste: punaa huulesi

10.2.2013 Teksti: Elina Hovinen

Helmikuun punainen vallankumous!

 
Punainen huulipuna on helpoin ja nopein tapa kirkastaa kulahtanut ilme – sen myöntävät kaikki, mutta kuinka moni uskaltaa kokeilla? Evita haastaakin sinut piristämään itseäsi ja muita: sipaise huulillesi kunnon punat ja loista kevättalvessa!
Lähetä kuva punatuista huulistasi Evitan Facebook-sivulle. Ystävänpäivän jälkeen 15.2. arvomme kaikkien sinne kuvansa liittäneiden kesken huulipunia.
Pus pus! Ja psst: helmikuun Evitasta löydät kauneustoimittajamme Riikan selkeät ohjeet oikean sävyn valitsemiseen ja kestävään huulimeikkiin.

Itse otin haasteen vastaan tänään kun lähdin kuvauskeikalle. Halusin viedä huomion väsyneistä kasvoista ja otsaan kasvaneesta sarvesta huuliin. Onnistuinko? Kertokaa te. Ottaaa tekin haaste vastaan ja käykää postaamassa Evitan facebook-sivuille kuvia. Voitte laittaa kuvia myös blogin facebook-sivuille tai tägätkää instagrammissa minut huulipunakuviinne (@endorfiinikoukussa). Itseäni huulipuna piristi.

Minulla huulissa oli L´Oréalin Color Riche 377 Perfect Red.

Kommentit (5)

Ilona: Siitä se lähtee! 😀 Ensin postilaatikolle ja sitten bileisiin.

Senja: Kiitos! <3

Ihana! Olen varmaan ainoa ihminen jolle ei sovi huulipuna. Ei minkään värinen. Minusta punatut huulet on niin hienoja ja haluaisin itsekin punata omiani,mutta lopputulos muistuttaa aina lähinnä klovnia!

Ilona: Mä olen aina ajatellut itsestäni samoin. Mun huulet on epäsymmetriset ja naama muutenkin vino, ettei huulipuna sovi mulle. Minusta punatut huulet on ihanan naiselliset, joten ajattelin rohkaistua laittamaan huulipunaa. Tämä oli elämässäni varmaankin neljäs kerta kun olin julkisella paikalla huulet punattuina, joten… Kokeile sinäkin. Ehkä sä vain kuvittele, ettei sulle sovi.

Just tuo epäsymmetrisyys-olo tulee itsellekin! Ehkä voisin aloittaa jollain tosi kesyllä värillä ja käydä vaikka postilaatikolla asti punahuulilla. Jos joku päivä selviäisi vaikka kauppaan asti:D

Puna oli hyvä! Ihailin sitä jo päivällä kemuissa!

Ilona: Siitä se lähtee! 😀 Ensin postilaatikolle ja sitten bileisiin.

Senja: Kiitos! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *