Eltsu testaa

#HALLUSSA

10.9.2014 Teksti: Elina Hovinen

Kävin viime viikolla tutustumassa Elastisen TFW Helsinki -salin uuteen osaan, joka avattiin kaikille tämän viikon maanantaina 8.9. Samalla reissulla meille tarjottiin Arla Protein -aamupala.

Tuona aamuna, kuten melkein aina, mulla oli hirveä kiire ja lähdin Vallilaa kohti taas aivan liian myöhään, joten pyöräilin niin kovaa kuin reisistä lähti. Pyöräily oli hyvä alkulämpö ja jännitys purkaantui siinä samalla. Olin aivan läpimärkä hiestä jo ennen varsinaista treeniä. Meillä oli luvassa hurrikaani-treeni. Video treenistä ja Elastisen haastattelu TÄÄLLÄ.

Meidät ohjattiin kahteen riviin kuulemaan mitä meidän pään menoksi on suunniteltu. Seisoimme siinä pelonsekaisin fiiliksin. Ei yhtään tiennyt mitä on edessä, paitsi sen, että siinä seisoi kolme kovakuntoisen näköistä miestä. Toinen ohjaajista, Johannes, piti meille puheen asenteesta. TFW -salilla kaikki tehdään heti täysillä laittamalla kaikki peliin. Tuollaisella asenteella voi elämässä saavuttaa jotain. Jos aloittaa hommat arastellen ja anteeksipyydellen, ei todennäköisesti saavuta sitä haluttua lopputulosta. Tämä ei tietenkään toimi ihan kaikkeen, mutta antoi ajattelemisen aihetta. Se, mikä meitä (minua) estää yrittämästä täysillä on vain minä itse. Epäilen, että en mä kuitenkaan pysty tai että en mä kehtaa. Ei näin. Tehdään niin kuin Elastinen. Hyvällä fiiliksellä, asenteella ja uskoen siihen mitä tekee.

Kuvaavaa tässä kaikki peliin -ajattelussa oli se, että meidän käskettiin nostaa kädet niin ylös kuin saa. Kohta Johannes pyysi kurottamaan vielä korkeammalle. Väittäisin, että lähes kaikki pystyivät kurottamaan vielä lisää pituutta. Miksi ei heti ensimmäisellä kerralla tehnyt niin kuin käskettiin?

Alkulämpönä leikimme eläimiä, jonka jälkeen pääsimme varsinaisen treenin kimppuun. Tehtiin kiertoharjoitteluna erilaisia liikkeitä 30 sekuntia kerrallaan. Tällä kertaa saimme vain maistiaisen treenistä ja teimme vain yhden kierroksen. Normaalisti kierroksia tehdään ainakin kolme. Tykkäsin ihan älyttömästi tuosta treenityylistä ja salin ilmapiiristä.

Mun piti mennä tänään uudestaan TFW-salille, mutta en sitten harmikseni päässytkään.

Treenin päälle vähän proteiinipatukkaa naamariin. Oon koukuttanut itseni tällaisiin tuotteisiin, joista saa nopeasti treenin päälle proteiinia. Eihän sitä nälissään jaksa ruokaa laittaa, joten ensin patukka/pirtelö naamariin ja sitten vasta ruokaa.

Kommentit (1)

Kiitos upeasta postauksesta ja tsemppiä syksyyn! #hallussa

Kiitos upeasta postauksesta ja tsemppiä syksyyn! #hallussa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *